Eğlenceli bulmaca: Görüntülerde diğerlerinden farklı olanı bulun...

Eğlenceli bulmaca: Görüntülerde diğerlerinden farklı olanı bulun...

Bir bulmacayı önce kimin çözebileceğini görmek için arkadaşlara ve aileye meydan okumak son zamanlarda internette çok moda oldu. Bunlar basit bilmeceler, görsel bulmacalar ve hatta bir okul defterinden matematik problemleri olabilir. Rekabette acımasız olduğunuzu sevdiklerinize göstermek için kendinizi test etmelisiniz.

Bonus olarak, sağlığınız için oldukça iyi olan beyninizi çalıştıracaksınız . Ve oldukça da eğlenceli! Bu yüzden günümüzün bulmacalarını çözerken rekabet gücünüzü gösterin ve zafer hissinin tadını çıkarın.

İnternet sayesinde bulmaca setinizi sadece gazete ve dergilerde bulduğunuz bulmacalar ve sudoku ile sınırlamak zorunda değilsiniz. Bugün size sunduğumuz gibi binlerce olasılık mevcut.

KONSANTRE OLMA ZAMANI

Bu tür sorunlar bir süre ağda dolaşır. Amaç, bir görüntüde belirli bir ayrıntıyı bulmaktır. Bu genellikle kolay değildir ve çözmek istiyorsanız odaklanmanız önemlidir. Ancak bir araya gelip uyum sağlarsanız, her şeyin sizin için kesinlikle işe yarayacağından eminiz.

DİĞERLERİNDEN FARKLI OLAN HARFİ BUL

Tamam, işte bugünün meydan okuması. Yukarıda çok fazla Y olan bir resim görüyoruz. Görev, Y'den farklı bir harf bulmak. Elinizi denediniz mi?

zeka-bulmacasi.jpg

Başka bir mektup buldun mu? Bu oldukça zorlu bir iştir, ancak odaklanırsanız her şey yoluna girer. Eğer bulamazsan, endişelenme. Cevap aşağıda olacak.

DOĞRU CEVAP

zeka-bulmacasi-1.jpg

Sağ alt köşede aradığınız harfi görebilirsiniz. Bu T harfi. Oldukça zorlu bir işti ve renkler kesinlikle bunu kolaylaştırmıyor. Kendi başınıza çözdüyseniz, tebrikler!

Ve şimdi malzemeyi pekiştirmek için bunlardan birkaçını daha gözden geçirmenizi öneririz.

GİZLİ ERKEK ÇOCUĞUNU BULABİLİR MİSİNİZ?

Uzun ve mutlu bir yaşam için bulmacalar ve zeka testleri , düzenli egzersiz kadar önemlidir. Biraz yaşlanmaya başladığınızda, beyninizi aktif tutmak son derece önemlidir. Şimdi ikinci soruna geçelim.

zeka-bulmacasi-2.jpg

Bu özel görev oldukça zordur. Çoğu kişinin bu sorunu çözmesi iki ila on dakika sürer. Ama ne kadar erken o kadar iyi.

Yukarıda kızların yüzlerinin olduğu bir resim görüyoruz ama aralarında bir yerde bir oğlan saklanıyor.

İŞTE DOĞRU CEVAP

zeka-bulmacasi-3.jpg

Kolay olmadı ama buldun mu? Bu durumda tebrikler! Yapamadıysanız, cesaretiniz kırılmasın, sizin için başka ilginç bir görev olacak. Ama şimdilik, doğru cevaba bakın.

AÇIK KİLİDİ BUL

zeka-bulmacasi-4.jpg

Ve sonuç olarak, size başka bir bulmaca sunuyoruz. Senin görevin diğerleri arasında öne çıkan karakteri bulmak - onu bulmak için 10 saniyen var. Buna daha fazla zaman ayırırsanız, bu bir aldatmacadır!

Açık bir kilit bulmayı başardınız mı? Eğer evet ise, o zaman sadece harikasın. Vizyonunuz ve dikkatiniz sizi hayal kırıklığına uğratmadı. Ve şimdi sizi görselde saklandığı yorumlarda bize yazmaya davet ediyoruz.

zeka-bulmacasi-5.jpg

Bize bulunan açık kalenin bir resmini e-posta ile gönderin! Hanginizin onu bulacağını merak ediyorum. Ve bu bulmacaları beğendiyseniz, bize bildirdiğinizden emin olun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN