Vücudun hangi kısmı hayatta kalmak için en önemli? Cevabınız hayatta neyi değiştirmeniz gerektiğini gizliyor

Vücudun hangi kısmı hayatta kalmak için en önemli? Cevabınız hayatta neyi değiştirmeniz gerektiğini gizliyor

Vücudun hangi kısmı hayatta kalmak için en önemli? Cevabınız hayatta neyi değiştirmeniz gerektiğini gizliyor. Sizce hayatta kalmak için vücudun en önemli kısmı neresidir? Bu seçeneklerden birini seçin ve ne tür bir kişilik olduğunuzu ve hayatınızda neyi değiştirmeniz gerektiğini öğrenin.

Kişiliğinizin belki de gizli olan, bilmediğiniz ana yönünü ortaya çıkaracak ve daha iyi olmak için neleri değiştirmeniz gerektiğini söyleyen bu ilginç testi deneyin. Sadece birkaç dakika sürer. İki dakikanızı ayırın ve testi başlatın. Sadece bir vücut bölgesi seçin ve karşılık gelen özellikleri görün.

SİZİN İÇİN İSKELET Mİ DAHA ÖNEMLİ?

Bir iskelet seçtiyseniz, istikrara ihtiyacı olan bir insansınız. Sizin için en önemli şey sizi neyin destekleyebileceğidir.

Sorun şu ki, genellikle kurallara çok sıkı bağlı kalırsınız, her zaman güvende hissetmeniz gerekir, kendiliğindenliği ve hayatta bazı öngörülemeyen durumların olabileceği gerçeğini kaybedersiniz. Bu yüzden biraz rahatlamaya ihtiyacın var ama gerçekte kim olduğunu gözden kaçırma.

iskelet-1.jpg

SİZİN İÇİN ÖNEMLİ OLAN KASLAR MI?

Kasları seçtiyseniz, kendinizi iyi hissetmek için güçlü hissetmeye ihtiyaç duyan bir insansınız demektir. Güçlü bir kişiliğe sahipsiniz ve sahip olduğunuz her şeyi elde etmek için çok çalışıyorsunuz. Sizin için bağlılık ve güç el ele gider. Şimdi ihtiyacınız olan şey, duygulara daha fazla yer vermek .

Tüm çabanızı güvenli bir liman yaratmak için harcadınız, ancak hayattaki en önemli şeylerden bazılarını dışarıda bıraktınız: aşk, dostluk, aile. Onlarla tekrar bir araya gelin ve işlerin daha da iyiye gideceğini göreceksiniz.

SİZİN İÇİN KARDİYOVASKÜLER SİSTEM Mİ DAHA ÖNEMLİ?

Dolaşım sistemini seçtiyseniz, bu çok duygusal bir insan olduğunuz anlamına gelir: aşk ve tutku sizin için hayattaki en önemli şeylerdir. Yaptığınız her şeye yüreğinizi koyun.

Yapmanız gereken gerçek değişiklik, kendinizi unutmamayı öğrenmektir. Bazen kendinizi o kadar kaptırırsınız ki dinlenmeniz umurunuzda olmaz. Kendinizi sevin ve kendinize başkalarından bir mola verin.

SİZİN İÇİN ÖNEMLİ OLAN SİNİR SİSTEMİ Mİ ÖNEMLİ?

Sinir sistemini seçtiyseniz, o zaman çok rasyonel bir insansınız. Zekisiniz, hızlı öğreniyorsunuz, doğuştan gelen bir merakınız var ve herhangi bir çabada ilerleme konusunda büyük bir yeteneğe sahipsiniz. Ama öte yandan, biraz karamsar olma eğilimindesiniz.

Hayatınızda değiştirmeniz gereken şey, düşüncelerinize nasıl davrandığınızdır. Unutmayın, düşündüğünüz kadar kötü değilsiniz, çok daha iyisiniz. Negatif düşüncelerden uzaklaşın ve dünyanın sandığınız kadar düşmanca olmadığını göreceksiniz.

iskelet-2.jpg

SİZİN İÇİN SİNDİRİM SİSTEMİ Mİ ÖNEMLİ?

Sindirim sistemini seçtiyseniz, kendine çok dikkat eden, hayatın tüm zevklerinden zevk alan, sağlığına ve esenliğine dikkat etmeyi unutmayan bir insan olmanızdandır.

Sorun şu ki, bazen biraz bencil olma ve kendinize çok fazla odaklanma eğilimindesiniz.

Hayatınızda yapmanız gereken değişiklik, başkalarını biraz daha dinlemek ve sizden çok farklı olanların bile herkesin size öğretecek bir şeyleri olduğunu bilmektir. Kendinizi dünyanın size söylediklerine alçakgönüllülükle açabilirseniz, bir insan olarak büyüyeceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN