Gelecekte sana ne olacak? Bu test size söyleyecek...

Gelecekte sana ne olacak? Bu test size söyleyecek...

Bu test sayesinde yakın gelecekte sizi nelerin beklediğini öğrenebilirsiniz.

1. AŞIK ÇİFT: İYİ HABERLER DUYACAKSINIZ

Ankete katılanların yaklaşık yüzde 40'ı gördükleri ilk şeyin iki aşık insan olduğunu söyledi. Bu insanlardan biriyseniz, çok yakında iyi haberler duyacaksınız. Hayatınızda heyecan verici bir romantizm başlıyor.

Geçmişte pek çok ilişkiniz olduğu ve birçoğunun çok verimli olduğu doğru, ancak sonuç şu ki, hiçbiri gerçekten önemli değildi.

Belki beklediğini bulacaksın ya da belki çocukluğun ya da gençlik aşkının hayatında yeniden belirecek. Bu kişi, kesinlikle takdir edeceğiniz ilk adımı atacak kişi olacaktır.

2. KAFATASI : YAKINDA SAKİNLEŞECEKSİNİZ

Her 10 kişiden 3'ü, ilk gördüklerinin bir insan kafatası olduğunu düşünüyor. Geleceğiniz eskisi kadar romantik bir şekilde bağlantılı olmayabilir, ancak yakında kesinlikle daha sakin hissedeceksiniz.

kurukafa-1.jpg

Mesele şu ki, yakında ciddi bir kazayla karşı karşıya kalacaksınız, ancak neyse ki bu durumdan çıkmak için yeterli cesarete ve iyi şansa sahip olacaksınız.

Belki de en iyi arkadaşlarınızdan birinin hayatı tehlikededir, çünkü hızlı ve kesin dikkat gerektiren bir trajedi yaşanacaktır: bu kişi, sizin yanınızda olduğu için şanslı olacak, çünkü en iyi şekilde nasıl davranacağınızı bileceksiniz. ona bir şey olmaz.

İnanılmaz sanatsal yeteneğe sahip bir insansınız , bu yüzden her gün çok çalışırsanız, hedeflerinize inanılmaz bir kolaylıkla ulaşacağınızdan emin olabilirsiniz. Başarı yakında gelecek!

3. Ay : YA ZAM ALACAKSINIZ YA DA BİR ÖDÜL SİZİ BEKLİYOR

Ankete katılanların yüzde 30'u ilk önce ayı gördüklerini söylüyor. Ay'ı ilk siz gördüyseniz, çok yakında maaşınıza zam ya da bir tür ödül alabilirsiniz.

Yakın gelecekte, özellikle sağlık alanında endişelenecek bir şeyiniz yok. Gücünüz inkar edilemez ve "hastalık" kelime dağarcığınıza giren bir kelime değil.

Aşka gelince, çok yakında hayalini kurduğunuz, aklınızda hayal ettiğiniz kişiyle tanışmanız mümkün.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN