Doğruluğuna siz bile şaşıracaksınız! Hayatta seni ne endişelendiriyor?

Doğruluğuna siz bile şaşıracaksınız! Hayatta seni ne endişelendiriyor?

Hayatta seni ne endişelendiriyor? İlk gördüğün şey sana onu anlatacak. Şaşırtıcı derecede doğru test. Farkında olsanız da olmasanız da, bilinçaltınız kişiliğinizi birçok yönden kontrol eder - ve o kandırılamaz! Gözleriniz resmin tamamını görüyor, ancak ruh şu anda sizin için önemli olan görüntüyü tam olarak seçiyor.

Şu anda seni rahatsız eden şeyin ne olduğunu bilmek ister misin? Resme bakın ve ilk gördüğünüz hayvanı söyleyin.

basliksiz-1-001.jpg

1 . TAÇLI KUŞLAR : YANLIZLIK SİZİ YORUYOR

Ön planda iki kuşu ilk fark eden sizseniz, kendinizi yalnız hissedersiniz. Duygularınız hakkında konuşmak istiyorsunuz ama korkuyorsunuz çünkü bunların önemsiz olduğunu ve başkaları için önemli olmadığını düşünüyorsunuz.

Duygularınızı bastırmayın ve arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize güvenmeyi öğrenin. Bir şey seni rahatsız ediyorsa, onun hakkında konuşman yeterli. Belki arkadaşların onlara ihtiyacın olduğunu bile bilmiyorlar. Sevgi göstermenin bir zayıflık işareti olmadığını unutmayın.

basliksiz-2-001.jpg

2 . MAVİ PAPAĞAN : BİRAZ KAYBOLMUŞ GİBİSİNİZ

Şimdi biraz kaybolmuş ve yalnız hissettiğiniz bir dönem. Modern toplumda, çoğunlukla mesajlar, e-postalar ve resimler aracılığıyla iletişim kurarız. Bu harika, ancak bazı insanlar sanal iletişime o kadar alışmışlar ki konuşmayı bile unutmuşlar.

İnsanlarla tanışmanızı ve iletişim kurmanızı engelleyebilecek tüm aygıtları evde bırakarak bir partiye veya konsere gidin.

basliksiz-3-001.jpg

3 . ZURAFALAR: İŞ ENDİŞESİ SİZİ ESİR ALIYOR

Zürafaları ilk fark eden sizseniz, işiniz için endişeleniyor ve çok fazla finansal güvensizlik hissediyorsunuz. Ne yazık ki, bugün birçok insan işyerinde baskıyla karşı karşıya ve piyasa daha rekabetçi hale geldiğinde işler daha da zorlaşıyor. Öte yandan, teknoloji hızla gelişiyor, bu yüzden çağa ayak uydurmak için hepimizin yeni bir şeyler öğrenmesi gerekiyor.

Mesleğinizin veya uzmanlığınızın yeni beceriler gerektirdiğini düşünüyorsanız, kendinize karşı dürüst olun ve ne üzerinde çalışmanız gerektiğinin farkına varın.

basliksiz-4.jpg

4 . ZEBRALAR : SAĞLIK SORUNLARI SİZİ ENDİŞELENDİRİYOR

Şimdi sağlığınız veya size yakın birinin sağlığı için endişeleniyorsunuz. Ve o kadar endişeleniyor ki artık normal bir şekilde yemek yiyip uyuyamıyorsunuz.

Sağlığınızda neyin yanlış olduğunu öğrenmek için bir doktora görünün ve gerekli muayeneden geçin. Spekülasyon yapmak sadece durumu daha da kötüleştirmektir.

basliksiz-5.jpg

5 . ASLANLAR : OMUZLARINIZDAKİ YÜK SİZİ YORUYOR

Omuzlarınızda taşıdığınız yükümlülüklerin yükünden endişe ediyorsunuz. Başkalarını o kadar çok önemsiyorsun ki bazen kendini unutuyorsun. Başkalarına göre çok güçlü ve dayanıklı bir insansınız ve her an patlamaya hazır olduğunuzu hissediyorsunuz.

"Hayır" kelimesini söylemeyi öğrenin. Zaman zaman biraz bencil olmanın ve kendinize zaman ve dikkat vermenin yanlış bir şey olmadığını anlayın.

basliksiz-6.jpg

6 . PANTER : STRES İÇİNDE YAŞAMAK SİZE GÖRE DEĞİL

Panteri ilk fark ettiyseniz, ilişkinizdeki stresin nedeni . Sevdiklerinizle bağlantınızı kaybettiğinizi düşünüyorsunuz ve çoğu zaman işleri nasıl daha iyi hale getireceğinizi bilmiyorsunuz.

İlişkinin başında nasıl hissettiğinizi hatırlamaya çalışın. Belki de tek yapmanız gereken partnerinizle açıkça konuşmaktır. Aile içi sorunları çözmenin en iyi yolu iletişimdir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN