Bir göz seç bilinçaltınızın size ne söylemeye çalıştığını öğrenin...

Bir göz seç bilinçaltınızın size ne söylemeye çalıştığını öğrenin...

Bizi en çok çeken şey hakkımızda çok şey söyleyebilir! Bilinçaltımız çok gizemli bir yapıya sahiptir ve bunu ne kadar erken fark edersek bizim için o kadar iyi olur. Aşağıda gördüğünüz resme hızlıca bir göz atın ve dikkatinizi en çok çeken gözü seçin. Seçiminiz, bilinçaltınızın size söylemeye çalıştığı şeyi size gösterecektir.

GÖZ 1: ARTIK DIŞARIYA AÇILMANIN ZAMANI GELDİ

En çok bu göz dikkatinizi çektiyse artık kabuğunuzda saklanmayı bırakmalısınız. Çok fazla kendine yetiyorsun, bu da seni düşündüğünden çok daha fazla etkiliyor.
Birinin hayatınıza girmesine izin vermek istiyorsanız, yapın. Kendinizi küçümsemeyi ve geri çekilmeyi bırakın.

GÖZ 2: ARTIK YALAN SÖYLEMEKTEN VAZ GEÇMELİSİNİZ

İkinci gözü seçtiyseniz, büyük olasılıkla bir şey saklıyorsunuz. İnsanlara çok uzun süre yalan söylüyorsunuz, bu sadece hayattaki refahınıza müdahale ediyor.

Sen birçok şeyi yapabilen ama hiçbir şeyin olmasına asla izin vermeyen bir insansın. Bunu neden yapıyorsun? Tüm hatalarınızı basitçe kabul etmeyi yararlı bulabilirsiniz .

GÖZ 3: SİZ ÇOK FAZLA ACI ÇEKİYORSUNUZ

Bu göz size biraz hüzünlü görünse de onu seçen insanlar çok acı çekiyor. Şu anda hayatınızda çok şey oluyor ve duygularınızla nasıl başa çıkacağınızı bilmiyorsunuz.

Bilinçaltınız, yalnız olmadığınızı anlamanız için size söylemek istiyor . Hayatında güvenebileceğin insanlar var. Her şeyi kendi başınıza yapmaya çalışmayı bırakın ve gerçekten ihtiyacınız olduğunda yardımı geri çevirmeyin.

goz-1.jpg

GÖZ 4: KENDİNİZİ KORUMAYA BİR ARA VERİN VE ARTIK BİRİLERİ SİZİ KORUSUN

Bu göze bağlı hissediyorsanız, kendinizi korumak için etrafınıza duvarlar ören sizsiniz. Bunun sana yardımcı olacağını düşünerek dünyanın geri kalanından saklanıyorsun ama çok yanılıyorsun.

Kendinizi yeni insanlarla kuşatmanız ve onlarla sizi terk etmeyecek anılarınızı paylaşmanız gerekir. Evet kolay olmayacak ama becerebilirsen her şeyi yapabilirsin . Geçmişe bakmayı bırak, bu sefer geleceğe bakmayı dene.

GÖZ 5: SEN YOLUNA HER ZAMAN DEVAM EDİYORSUN

Bu gözü seçmek, diğerlerinden daha çok çalıştığınızı gösterir. Sen ne olursa olsun yoluna devam eden insanlardan birisin. Duygularınızı dikkatli bir şekilde gizler ve verilen işi mümkün olan en iyi şekilde yerine getirirsiniz.

Hayatına çok değer veriyorsun ama bazen senin için gerçekten önemli olan şeyi unutuyorsun. Yani, her zaman başladığınız işi bitirmeye çalışıyorsunuz, ancak periyodik olarak durmayı ve hak edilmiş bir dinlenmenin tadını çıkarmayı unutuyorsunuz.

GÖZ 6 : SAHİP OLDUĞUNUZ HER ŞEYİ BAŞKALARINA VERİYORSUNUZ

Bu göze ilgi duyuyorsanız, etrafınızdaki insanları memnun etmek için her şeye hazırsınız. Onlara sahip olduğun her şeyi verirsin ama karşılığında asla bir şey istemezsin.

Ancak bazen “hayır” diyebilmeniz ve farklı davranmanız gerektiğini anlamanızın zamanı geldi. Etrafında olmak istemeyen birinin yanında olmaya çalışamazsın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN