Yahşihan Belediyesi'ndeki yolsuzluk soruşturmasında 15 tutuklama: 2 eski başkan da cezaevine gönderildi

Yahşihan Belediyesi'ndeki yolsuzluk soruşturmasında 15 tutuklama: 2 eski başkan da cezaevine gönderildi

Kırıkkale'de Yahşihan Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk soruşturmasında gözaltına alınan 35 şüpheliden, aralarında eski belediye başkanları Ahmet Sungur ve Osman Türkyılmaz'ın da bulunduğu 15'i tutuklandı. 2 şüpheliye ev hapsi verilirken, 18 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Yahşihan Belediyesi'ne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 35 şüphelinin jandarmadaki işlemleri tamamlandı. Şüpheliler daha sonra adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden eski belediye başkanları Ahmet Sungur ve Osman Türkyılmaz'ın da aralarında bulunduğu 15 kişi tutuklandı.

yah.jpg
Ahmet Sungur ve Osman Türkyılmaz

18 ŞÜPHELİ ADLİ KONTROLLE SERBEST

Şüphelilerden 2'si hakkında ev hapsi uygulanmasına karar verilirken, 18 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Başka bir suçtan ceza infaz kurumunda bulunan 1 şüpheli hakkında da adli kontrol kararı verildi.

Soruşturma kapsamında firari durumda olan 1 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN