Beşiktaş, Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçında Maccabi karşısında

Beşiktaş, Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçında Maccabi karşısında

Beşiktaş, EuroLeague’in ikinci haftasında yarın Maccabi Rapyd ile karşı karşıya gelecek. İsrail temsilcisinin güvenlik gerekçeleri nedeniyle Belgrad’da oynayacağı mücadele TSİ 21.05’te başlayacak.

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, EuroLeague’in ikinci haftasında yarın İsrail temsilcisi Maccabi Rapyd ile karşılaşacak. Mücadele, Sırbistan’ın başkenti Belgrad’daki Aleksandar Nikolic Spor Salonu’nda TSİ 21.05’te başlayacak.

bjk2.webp

MAÇ BELGRAD’DA OYNANACAK

İsrail ekibi, güvenlik gerekçeleri nedeniyle ev sahibi olduğu EuroLeague karşılaşmalarını ülkesi dışında oynuyor. Bu nedenle Beşiktaş ile yapılacak mücadele de Belgrad’da gerçekleştirilecek.

Gazze’de devam eden savaşın ardından İsrail kulüplerinin uluslararası spor organizasyonlarındaki durumu da tartışılmaya devam ediyor. İsrail temsilcilerinin ev sahibi olduğu bazı karşılaşmalar güvenlik gerekçesiyle Avrupa’nın farklı ülkelerine taşınırken, Türkiye dahil bazı deplasman maçları da “provokatif eylem ihtimali” gerekçesiyle tarafsız sahaya alınabiliyor.

bjk3.webp

BEŞİKTAŞ İLK GALİBİYETİNİ ARIYOR

EuroLeague’e 13 sezon sonra geri dönen Beşiktaş, yeni sezondaki ilk karşılaşmasında Valencia Basket’i konuk etmişti. Büyük çekişmeye sahne olan mücadeleyi siyah-beyazlılar 96-94 kaybetti. Beşiktaş, Maccabi Rapyd karşısında kazanarak EuroLeague’de bu sezonki ilk galibiyetini almak için parkeye çıkacak.

bjk4.webp

GEÇMİŞTE İKİ KEZ KARŞILAŞTILAR

Beşiktaş ile Maccabi Rapyd daha önce iki kez karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı ekip, bu karşılaşmalardan 77-55 ve 101-58’lik skorlarla mağlup ayrıldı. Beşiktaş, Belgrad’daki mücadelede rakibine karşı ilk galibiyetini elde etmeyi hedefleyecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN