Yaratıcı düşünce testi: Resimde saklanan atı bulun!

Yaratıcı düşünce testi: Resimde saklanan atı bulun!

Bazı ifadelere göre, yaratıcı bir kişi günlük şeylere standart olmayan bir bakış açısına sahiptir. Hayatı sanki farklı bir açıdan algılıyor ve herkesin göremediğini görme imkanına sahip oluyor. Yaratıcı düşüncenizi test etmek ister misiniz?

YARATICI DÜŞÜNCE TESTİ

İlk bakışta tamamen sıradan görünen iki resim seçtik, ancak her şey göründüğü kadar basit değil. Yetenekli bir sanatçı, bir görüntüde tamamen farklı bir şey sakladı, böylece algı yanılsaması yarattı.

BU RESİMDEKİ GİZLİ ATI GÖREBİLİYOR MUSUN?

at.jpg

YA ALTTAKİ BU RESİMDE BİR ŞY GÖRÜYOR MUSUNUZ?

at-2.jpg

Bu resmin bariz görüntüden başka bir şey sakladığını düşünmüyor musunuz?

Algı yanılsaması veya aynı zamanda “görme yanılsaması” olarak da adlandırılan oldukça yaygın bir olgudur. Doğada, algı yanılsaması, su sütununun altına gizlenmiş serapları veya nesneleri içerir. Günlük hayattan en çarpıcı örnek ise raylardır: rayların birbirine paralel olduğunu biliyoruz, ancak bize ufukta birleşiyor gibi geliyor.

İŞTE CEVAPLAR

Peki, cevaplar için hazır mısın? Bu resimlerde ne gizli?

at-1.jpg

İlk bilmecenin cevabı bir attı. Resmi zihinsel olarak çevirirseniz, görebilirsiniz. Ama biz daha kolay yapıp size sonucu göstereceğiz.

at-3.jpg

İkinci resmin cevabı bir eşek!

Yorumlarda bizimle paylaşın, gizli olanı hemen görmeyi başardınız mı yoksa çok çalışmak zorunda mı kaldınız?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN