Bir Venedik maskesi seç ve insanlardan ne sakladığınızı öğrenin

Bir Venedik maskesi seç ve insanlardan ne sakladığınızı öğrenin

Maske takmak her zaman olduğunuzdan daha iyiymiş gibi davranarak kötü niyetlerinizi gizlemek anlamına gelmez. Bazen insanlar kırılganlıklarını, zayıflıklarını, hayal kırıklıklarının ve başarısızlıkların neden olduğu travmayı korumak için maskeler takarlar.

Sunduğumuz test, zaman zaman taktığımız bu maskelerle ilgili, çünkü bazen başkalarının görmesini istemediğimiz şeyleri kendi içimizde saklamaya çalışıyoruz. En mahrem ve gizli yanınızı serbest bırakmak, kendinizi daha iyi, daha hafif ve daha az baskı altında hissetmenize yardımcı olacaktır.

MASKE 1: İHTİYACIN OLAN YASLANACAK BİR OMUZ

Görünen o ki, hayatın önünüze koyduğu zorluklarla yüzleşebilen güçlü, cesur bir insansınız. Aslında, bazen üzerinizde baskı yaratan da budur. Sadece güvenecek kimseniz yok, aynı zamanda çevrenizdeki herkese yardım ediyor, sorunlarını çözüyor, kendi sorumluluğunuzu üzerinize alıyorsunuz.

Sakladığınız şey, bazen nasıl yaşayacağınızı düşünmenize, en azından biraz dinlenmenize yardımcı olacak güçlü bir omuza yaslanma arzusudur.
Kendinizi başkalarının iyiliği için vererek, çoğu zaman kendinizi feda ederek ve her zaman başkalarının ihtiyaçlarını kendinizin önüne koyarak, tüm enerjinizi tüketme riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Kendini unutma. Kendinizi sevmek ve kendinize bakmak, başkalarını sevmenin ve onlarla ilgilenmenin en iyi yoludur.

MASKE 2 : ÖZGÜVEN EKSİKLİĞİ YAŞIYORSUNUZ

Etrafınızdaki her şeyi yalnızca olumlu bir ışıkta görürsünüz. Cömert, sempatik, neşeli, kendini kötü hisseden veya hayatta üzücü bir an yaşayan herkesi destekleyebilen. Sakladığınız ve çok az kişinin görebildiği şey, genellikle üzüntü ve şaşkınlığın nedeni olan aşırı duyarlılığınızdır.

Doğuştan gelen utangaçlığınızdan dolayı sizi başkalarının gördüğüne götüren yol, uzun ve acılı bir yoldu. Muhtemelen zor, çalkantılı bir çocukluğun getirdiği bir özgüven eksikliği, bir güvensizlik yaşadınız. Ama bugün gerçekten parlak bir insansın, kendine daha çok inan! Kaç kişinin sana taptığını görmüyor musun?

MASKE 3 : NEYE İHTİYACIN OLDUĞUNU SÖYLEMEKTEN KORKMA

Her zaman çok organize, çok verimli, kendi eylemlerinizden ve sıklıkla diğer insanların eylemlerinden sorumlusunuz. Güç ve cesaret göstermek, hayatınızdaki önceliklerden biridir. Sevdiklerinize, size güvenenlere bir şeyler borçlu olduğunuzu hissediyorsunuz.

Sakladığınız şey, hassasiyet için büyük bir ihtiyaçtır. Birinin elini tutup "Tamam, bunu birlikte yapalım" demesini dilemek.

Ağla. Bu ihtiyaçlarınızı göstermekten korkmayın, belki de onları yerine getirebilmek için bekleyen birileri vardır.

MASKE 4 : İÇ DÜNYANIZ VE YAŞADIĞINIZ DÜNYA UYUŞMUYOR

Tutkulu bir insansınız, sanatı her haliyle seviyor ve kendinizi yaratıyorsunuz. İçinizde gizlenen inanılmaz bilgeliğin incisi de sizi farklı kılar ve bu nedenle birçok insan az çok önemli konularda fikir, tavsiye için size döner.

Güçlü bir yalnızlık hissini saklıyorsun . Sevildiğini ve saygı duyulduğunu biliyorsun ama içinde hiçbir şeyin ve kimsenin dolduramayacağı boşluklar var.

Bunlar muhtemelen “uzun süredir devam eden” boşluklardır veya harika iç dünyanız ile bugünün gerçekliği arasında algıladığınız farklardır.

Sizin gibi hisseden insanları bulmak zor görünüyor ama başkalarına güvenmeye çalışın, onları derinden dinlemeye çalışın. Sizinkinden başka güzel ruhların da olduğunu görebilirsiniz.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN