Bundan sonra daha güçlü olacaksınız! Bir figür seçin ve gizli gücünüzü keşfedin...

Bundan sonra daha güçlü olacaksınız! Bir figür seçin ve gizli gücünüzü keşfedin...

En büyük gücünüz nedir? Her şey dağılırken sizi devam ettiren nedir? Bu test size söyleyecektir. En çok ilginizi çeken figürü seçmeniz yeterli: cevap size gizli gücünüzün ne olduğunu söyleyecektir.

Bir figür seçin ve gizli gücünüzü keşfedin. En büyük gizli gücünüzün ne olduğunu bilecek kadar kendinizi iyi tanıyor musunuz? Bu test öğrenmenize yardımcı olacaktır. Hayat bizi çoğu zaman üstesinden gelemeyeceğimizi düşündüğümüz durumlara sokar. Çözülemez gibi görünen çatışmalarla karşı karşıyayız, birdenbire yüzlerce sorumluluğumuz var ve her şey cehenneme gidiyor gibi görünüyor. Ancak, bu zorluklarla nasıl başa çıkacağımız ve devam edeceğimiz için seçenekler buluyoruz.

1. SEZGİ: SİZİ HER ZAMAN UYANIK TUTUYOR

Bu hayatta sizi uyanık tutan bir şey varsa, o da sezgilerinizdir. Bazı problemler çözülemeyecek gibi görünse de, bir şekilde ne yapacağınızı biliyorsunuz. Kalbini takip et ve en iyi yolu bul.

En karanlık durumlardan bir çıkış yolu bulmanızı sağlayan altıncı bir hissiniz var. Farkına varmaktan korksanız bile onu bir kenara bırakmayın, çünkü o sizi her zaman doğru yola götürür.

figur1.jpg

2. AŞK: SEVMEK SİZİN EN BÜYÜK YETENEĞİNİZ

Gizli gücünüz sevme yeteneğidir. Başkalarına saygı gösterin, sevgi verin ve her zaman içinizdeki en iyiyi ortaya çıkarın.

Bazen bunun gerçekten bir zayıflık olduğunu hissedersin. Verdiğiniz tüm sevgiyi ve anlayışı size kimsenin geri vermeyeceğini hissedebilirsiniz. Ama gerçek şu ki, seni ayakta tutan saf kalbin. Bunun en iyi yol olduğundan asla şüphe etmeyin - iyi bir insan olmanın.

3. İLHAM: YARATICI YANINIZ SİZİN SİLAHINIZ

Zihninizde hayal gücü, merak, estetik ve yaratıcılık duygusu var. Bu özellikler sizin gizli gücünüzdür: sizi zor zamanlarda dünyaya bağlayan güç .

İlhamınızla bağlantı kurduğunuzda kendinizi iyileştirebilirsiniz, bu yüzden ondan zevk almak için zaman ayırmanız önemlidir.

figur12.jpg

4. İSTİHBARAT: BAŞINIZI BELADAN KURTARAN EN ÖNEMLİ ÖZELLİK

Zekanız her zaman beladan kurtulmanıza yardımcı olacaktır. Bu sizin gizli gücünüzdür, her koşulda cevaplar ve çözümler bulmanızı sağlayan güçtür.

Sabrını kolayca kaybeden bir insan değilsin ve bir şey düşünülebiliyorsa yapılabileceğini biliyorsun. Başkalarının göremediği ayrıntılar da dahil olmak üzere çevrenizdeki ayrıntıları yakalayabilir ve bunları kendi yararınıza kullanabilirsiniz.

5. ZİM: SABRINIZ BAŞARININ ANAHTARI

Sizi rahatsız eden bir şey varsa, o da sabrınızdır. Ne olursa olsun devam edebilirsiniz çünkü net bir hedefiniz olduğunda başka hiçbir şey için endişelenmenize gerek kalmaz.

Biraz inatçı olabilirsin ve bu sadece senin gizli gücün. Ne istediğini ve nasıl istediğini biliyorsun ve plan işe yaramazsa yeni bir şey deneyeceksin. İradeniz sarsılmazdır ve her zaman size rehberlik eder.

6. SAĞLIKLI RUH: ÖFKENİZİN SİZE HAKİM OLMASINA İZİN VERMİYORSUNUZ

Ne olursa olsun zihninizi sağlıklı tutma yeteneğine sahipsiniz . Bazen öfkenizi kaybedersiniz, ancak çok geçmeden içsel benliğinizle, düşüncelerinizle ve duygularınızla bağlantı kurmanın araçlarını bulursunuz.

Böylece, size ne olduğunu anlayabilir ve devam edebilirsiniz. Sağlıklı bir zihin, acı çekmediğiniz, bazen korkmadığınız ve endişelenmediğiniz anlamına gelmez. Ancak bu hislerin geçici olduğunu ve özünüzü değiştirmediğini anlıyorsunuz.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN