Hayatta nasıl bir partnere ihtiyacınız var? Bir aslan seç ve öğren

Hayatta nasıl bir partnere ihtiyacınız var? Bir aslan seç ve öğren

Bir yaşam partneri seçimine çok dikkatli yaklaşılmalıdır. Ne de olsa bir hayat arkadaşı, hayatınızda hem korumanız hem de desteğiniz olmalıdır. Partnerinizin doğasını yansıtan aslanlardan birini seçin . Bilinçaltınız size hayatta nasıl bir ortağa ihtiyacınız olduğunu söyleyecektir.

1. BÜYÜLEYİCİ ASLAN

Bu görünümü seçtiyseniz, eğlenmek için her zaman elinden gelenin en iyisini yapacak birinden başka birine ihtiyacınız var. Gündelik hayata müsamaha göstermiyorsunuz, parlak kişilikleri seviyorsunuz, biraz çirkin. Güzel ve güçlü duyguları seviyorsunuz, canlı izlenimlere ihtiyacınız var.

2. BİLGE ASLAN

Bu görüntüyü seçtiyseniz, manevi bir bağlantı sizin için önemlidir. Yanında bilge ve sakin bir insan olmalı. Amaçsız eğlenceyi sevmiyorsun.
Her zaman ilerlemek, hayatında yeni bir şeyler yaratmak, geliştirmek istiyorsun. Özlemlerinizi paylaşacak birine ihtiyacınız var.

aslan.jpg

3. KANATLI ASLAN

Bu görüntüyü seçtiyseniz, hırslı bir kişiye ihtiyacınız var. İnsanların hayatta değerli bir yer edinme arzusunu takdir ediyorsunuz.

Sevdiğinizle gurur duymak, onu motive etmek, tüm iddialı planlarını desteklemek istiyorsunuz.

4. TAÇLI ASLAN

Bu imajı seçtiyseniz, bu hayatta ne istediğini bilen olgun, zengin, güçlü bir kişiye ihtiyacınız var.

Belli bir yaşam standardına ulaşmış insanlara, toplumda bir konum işgal eden insanlara saygı duyuyorsunuz. Sahip olduklarına özen gösteren ve maddi refahlarını artıran başarılı insanları seviyorsunuz.

5. AGRESİF ASLAN

Bu görüntüyü seçtiyseniz, hayat arkadaşı olarak bir koruyucuya ihtiyacınız var. Taş bir duvarın arkasındaymış gibi, kişinin yanında yaşamalısın.

Sorunları nasıl çözeceğini bilen ve sevdiklerini endişelendirmeyen insanlara saygı duyuyorsunuz. Her şeye karar veren ve gerekirse sizi koruyan birine ihtiyacınız var.

6. AİLE BABASI ASLAN

Bu resmi seçtiyseniz, aileye daha çok değer veren birine ihtiyacınız var. Sizce bir insan ailesinin esenliğini ilk sıraya koymazsa doğru olur mu? İnsanlar arasında sağlıklı ve rahat ilişkiler kurabilecek, onların geleceğine sahip çıkabilecek birine ihtiyacınız var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN