Bugün öğleden sonraya dikkat: Yengeç ayı burçlar için neler getiriyor? İşte yengeç etkisine dikkat etmesi gereken burçlar...

Bugün öğleden sonraya dikkat: Yengeç ayı burçlar için neler getiriyor? İşte yengeç etkisine dikkat etmesi gereken burçlar...

​​​​​​​Ay, İkizler geçişine 12:12'ye kadar devam ediyor ve biz fikirlerle oynuyor ve planlar yapıyoruz. Güne daha fazla karşılıklı bağlantı özlemiyle başlarken, gün ilerledikçe aşinalık ararız.

15 EKİM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Yengeç Ay dönemi 12:12'de başlıyor ve duygusal ihtiyaçlarımızla temasa geçiyoruz. Merkür ve Jüpiter bir paralel oluşturduğundan bugün anlamak, öğretmek, özümsemek ve öğrenmek için harika durumdayız. Güvenli davranmaya meyilli olsak da, daha güçlü duygusal bağlantılar ararız. Yengeç Ayı sırasında kendimizi merkeze almanın yollarını bulmak yardımcı olabilir.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Tıpkı size yardım eli uzatıldığı gibi siz de insanların yardımına yetişmek için çabalamazsınız, kötü sonuçlarla karşılaşmanız kaçınılmazdır.

Bugün çok rahat olabilirsiniz veya uğraşmanız gereken acil işler olabilir. Ancak bu, size yakın kişinin yardımına koşamayacağınız anlamına gelmez.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu cumartesi, romantizm ve aşkın maddi yönü arasında kalacaksınız ve pek de gerçekçi olmayan bazı beklentileriniz ortaya çıkacak.

Bir süredir bekarsınız veya mevcut ilişkinizde mutsuz olabilirsiniz. Çevrenizde dikkatinizi dağıtan bazı güzel veya yakışıklı insanlar sizi mevcut durumunuz konusunda düşünmeye sevk ederek tüm gün zihninizi meşgul edecek.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün çok inatçı görünüyorsunuz ve bu size pek fayda sağlayacak bir tavır değil. Gerçekleşme şansı daha az olan veya diğer insanlara bel bağlayarak giriştiğiniz çabalar için harcadığınız enerji miktarını azaltmanız gerekiyor.

burc.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu cumartesi sizin için gerçek bir sınav olacak: Ya zorlu bir duruma ya da bir tür ayartmaya maruz kalacaksınız.

Prensiplerinizden uzaklaşıp ayartmaya yenik düşüp düşmeyeceğinizi, teklifleri karşılama biçiminizi ve herhangi bir taviz verip vermeyeceğinizi görmek ilginç olacak.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu cumartesi için ne dilediğinize dikkat etmek isteyebilirsiniz çünkü arzunuz gerçekleşebilir.

Beklentileriniz parlak ama başarmak istediğiniz şeyin mutlaka yapmanız gereken bir şey olup olmadığını da iyice tartmanız gerekiyor. Planınız sevdiğiniz birinin hayatındaki önemli bir işe engel olabilir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bazı eski alışkanlıklarınızdan, hatta belki de soğumuş bir ilişkiyi tamamen bitirmek üzeresiniz.

Kendinizi hazır hissetseniz de hissetmeseniz de yeni bir yolculuğa çıkmak üzeresiniz. Bu macera için ilişkilerini zora atmak zorunda kalacak Başaklar için kendi yollarında ilerlemek zor olacak.

burc-001.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Düşünceleriniz birdenbire ciddileştiğinden ve partnerinizden bazı cevaplar almaya çalıştığınızdan, çoğu çift için bazı ciddi tartışmalar tetiklenecek gibi görünüyor.

Geçmişte, partnerinizden alcağınız bazı cevapları pek de önemsemezdiniz, ancak bu özel durumda, kendi duygularınızı ona belli ederek bile ortada çok ciddi bir meselenin olduğunu açıkça gösteriyorsunuz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

İş yerinde biraz zorlananlar için umut verici bir gün çünkü görünüşe göre hafta sonu çalışmanız gerekse de çalışmanızın karşılığını yakında alacaksınız.

Öte yandan evde, pek hevesli olmadığınız bazı işler, öğleden sonra günün büyük bir bölümünde sizi meşgul edebilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu cumartesi yıldızlar sizinle biraz oynayacak ve belki de herkese veya en iyi ihtimalle gerçekten yakınlarınız için sakladığınız duygusal yanınızı göstereceksiniz.

Kendini faydanıza olacak bir meseleye dikkat çekmek için duygularınızı onlara göstermekten çekinmiyorsunuz.

burcunuz.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Riske meyilli davranışlarınızı kontrol altında tutmanın zor olacağı bir gün.

Dışarıdayken, kendiniz hakkında oldukça dengeli bir imaj oluşturmaya çalışıyorsunuz, içeride ise işler oldukça farklı . Sizin için gerçekten iyi olmadığını bildiğiniz olaylarda üzüntülerinizin üstünü örtmeye çalışıyorsunuz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu cumartesi, son zamanlardaki bazı engellerin ötesine geçmeye çalışacağınız, hırsla hareket edeceğiniz bir gün, hatta bu, kişisel hayatınızda bazı fedakarlıklar yapmak anlamına gelebilir.

Bir muamma veya yakın birinin hayatında olan bir şey sizi çok etkilenecek, bu yüzden olaya karışmasanız da bu konuyu enine boyuna araştıracaksınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Para bu cumartesi önceliğiniz olacak ve büyük olasılıkla onu büyük bir hırsla takip edeceksiniz. Umursayacağınız başka şeyler olabilir ve belki de başkaları için endişeleneceksiniz.

Dışarıdan size bakanlar için çizeceğiniz görüntü, çok az veya hiç çekincesi olmayan oldukça hırslı bir kişinin görüntüsü olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN