Hangisi Senin Elin? Şaşırtıcı ama Gerçek! Kendiniz hakkında daha fazlasını keşfedin...

Beden dili çalışmasının unsurlarını içeren testler genellikle çok ilgi çekicidir çünkü psikolojik önemi olan alışkanlıkları içerirler. Bu 3 el birleştirme şeklide uzun yıllar alan gözlemler sonucunda insanların iç dünyaları hakkında ipuçları veriyor. İşte ellerinizi birleştirme şeklinin sizin hakkınızda söyledikleri...

Vücudun kendi spontane hareketleri vardır. Beden dilinin arkasında ne olduğunu, sol ve sağ hemisferler arasındaki yazışmaların neler olduğunu ve bizim hakkımızda bir şeyler gösteren parçalarımızın ve hareketlerinin neler olduğunu araştıran gerçek çalışmalar var.

Kesin araştırmalarla hiçbir ilgisi olmayan bu testle, içimizde baskın olanın duygusal mı yoksa rasyonel yanı mı yoksa her ikisinin de dengeli olup olmadığını anlamaya çalışabileceğiz.

Şimdi resme bakın ve ellerinizi nasıl katladığınızı söyleyin. Bu senin hakkında çok şey ortaya koyuyor.

ELİNİ SAĞ BAŞPARMAK YUKARI OLACAK ŞEKİLDE Mİ BİRLEŞTİRİYORSUN?

Sen inatçı ve içgüdüsel bir insansın . Bir şeyi yapmaya karar verdiğinizde, güvenli olmayan kararlara yol açabilecek olsa bile, kendinizi başka türlü ikna etmeniz neredeyse imkansızdır.

Samimiyetiniz mutlaktır ve kolay kolay aldanmazsınız. Kararsızsınız ve bazen yanlış anlaşılmalar nedeniyle yakın ilişkiler ve gururunuz adımlarınızı geri almanıza izin vermiyor.

ELLERİNİ BİRLEŞTİRDİĞİNDE HER İKİ BAŞPARMAK PARALEL VAZİYETTE Mİ?

Sakin ve güvenilir bir tipsin , sükuneti seversin ve kavgalara müsamaha göstermezsin, bu yüzden bir tartışma olduğunda her zaman arabuluculuk yapmaya çalış.

Yalnızlığı veya birkaç ama güvenen birkaç kişinin arkadaşlığını tercih edersiniz, duygusal olarak sadıksınız ve bir ilişki sona erdiğinde bile iyi ilişkiler içinde kalırsınız.

ELİNİ BİRLEŞTİRİNCE SOL BAŞPARMAK YUKARI DOĞRU MU ?

Sen somut ve aktifsin . Tembellikten hoşlanmıyorsunuz ve her zaman yapacak bir şeyler buluyorsunuz, bu da sizi çevrenizdeki insanlar için eğlenceli kılıyor.

Romantizm arıyorsunuz çünkü sizi belirli bir içsel güçle karakterize eden duygularınızı tam olarak deneyimlemeyi seviyorsunuz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri