Yüzde Yüz doğru Çıkıyor: Kendiniz Hakkında İlginç Bir Şey Öğrenmeye Var Mısınız? Haydi O Zaman Bir Seçim Yap

Yüzde Yüz doğru Çıkıyor: Kendiniz Hakkında İlginç Bir Şey Öğrenmeye Var Mısınız? Haydi O Zaman Bir Seçim Yap

Seçtiğiniz kabuk, kişiliğiniz hakkında ilginç bir şey ortaya çıkaracaktır. İlk önce yazı, denizi ve deniz kabuklarını hatırlayın. Sonra da fotoğraflardaki bu kabuklara bir bakın. Bunlardan hangisi sizi daha çok cezbediyor? İşte seçtiğiniz kabuk sizin ilginç yanınızı söyleyecek...

BİRİNCİ RESİMDEKİ KABUK : SOSYAL BİR KELEBEKSİN

Bu kabuğu seçtiyseniz, birçok kişi tarafından içtenlikle seviliyorsunuz. İhtiyaçlarınızdan biri ait olmak, bir şirketin parçası olmaktır. Yargılamıyorsun. Nazik ve iyimsersiniz. Ancak bu bağımlı olduğunuz anlamına gelmez. Özgürlüğü ve macerayı seviyorsunuz. Başarınızın sırrı çevrenizden aldığınız destekte gizli.

deniz-kabugu-testi-1.jpg

İKİNCİ RESİMDEKİ KABUK: SEN TAHMİN EDİLMEZSİN

Bu kabuğu seçtiyseniz, yaratıcı ve eğlenceye hazırsınız, ancak aniden ciddi, sevimsiz ve huzursuz olabilirsiniz, bu da sizi öngörülemez kılar. Dünyanın kendisinden etkileniyorsunuz, son derece meraklısınız. Ama zaman zaman dünya da sizden etkileniyor. Bu gerçeği unutmazsanız sizin için iyi olur.

ÜÇÜNCÜ RESİMDEKİ KABUK : SİZ İFLAH OLMAZ BİR YARDIM SEVERSİNİZ

Bu kabuğu seçtiyseniz, doğaya karşı büyük bir sevgiye sahip bir insansınız. İyi dengelenmişsin. Bazen endişeli olabilirsiniz. Toplum için yaptıklarınız için kabul edilmeyi, takdir edilmeyi ve taklit edilmeyi seviyorsunuz. Ne yapacağının söylenmesinden (talimat verilmesinden) hoşlanmıyorsunuz.

deniz-kabugu-testi-2.jpg

DÖRDÜNCÜ RESİMDEKİ KABUK : SEN ÇOK GÜÇLÜSÜN VE ÇOK KORUNUYORSUN

Bu kabuğu seçtiyseniz, zorluklar yaşadınız ve şimdi çok daha güçlü ve daha akıllısınız demektir. Duygusal yara ve yara izleri hala kalbinizin derinliklerinde mevcut. Ancak bu kalıcı olmaması gereken bir durumdur. Hassas ve naziksiniz ve korunmaya ihtiyacınız var.

BEŞİNCİ RESİMDEKİ KABUK : İSTİKRARLI VE GÜVENİLİRSİN

Bu kabuğu seçtiyseniz, kararlı ve güvenilirsiniz. Çevrenizdekiler sizin samimi ve samimi olduğunuzu düşünüyor. En küçük ayrıntılara çok dikkat etme eğilimindesiniz. Ancak, başkalarından gelen eleştirilere karşı hassassınız ve mükemmeliyetçi yapınızdan dolayı kendinizi ağır bir şekilde suçlama eğilimindesiniz.

ALTINCI RESİMDEKİ KABUK : SEN BİR VERİCİSİN AMA ZAMAN ZAMAN HAYIR DEMEYİ ÖĞRENMELİSİN

Bu kabuğu seçtiyseniz, cömertsiniz. Sen bir vericisin. Temas ettiğiniz kişilere ışık ışınları ve pozitif titreşimler gönderirsiniz. Genel olarak, hayata olumlu bakıyorsunuz ve ihtiyacı olan herkese yardım etmeye her zaman hazırsınız. Ancak, zaman zaman "hayır" demeyi öğrenin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN