Nedenini Sizi Çok Şaşırtacak... Küçük parmaklarınıza dikkat ettiniz mi? Hangisi sizin parmağınız?

Nedenini Sizi Çok Şaşırtacak... Küçük parmaklarınıza dikkat ettiniz mi? Hangisi sizin parmağınız?

Küçük parmaklarınıza dikkat ettiniz mi? Karakteri "yansıtıyorlar" desek inanır mısınız? İnsan daha anne karnında büyürken çeşitli hormonlara ve uyaranlara maruz kalıyor. Bu uyaranlar insanın kişiliğini belirliyor. İşte yüzük parmağı ve serçe parmağınız hakkındaki önemli ayrıntı...

SERÇE PARMAĞINIZ YÜZÜK PARMAĞINIZDAKİ ÇİZGİNİN BİRAZ ÜZERİNDEYSE

Küçük parmak yüzük parmağının ilk çizgisinin hemen üzerinde çıkıyorsa, kişi her zaman kendisinden istenenden fazlasını veren insan tipine aittir. Profesyonel faaliyetler, kişisel yaşam veya romantik ilişkiler olsun. Üstelik bu, birinin emriyle değil, içsel bir ihtiyaçtan gelir. Bu cömertlik onları herkesten farklı kılar.

kucuk-parmaginizin-boyu.jpg

Bu tür bir kişiye herhangi bir sır ile güvenilebilir. Alınan bilgileri dikkatli ve dikkatli bir şekilde ele alacaktır.

Aklını karıştırmak zordur. Başkalarından beklediği tek şey adalettir. Ve sevgisini ve cömertliğini kendi özgür iradesiyle vermesine rağmen, yine de karşılığında benzer bir şey almak istiyor. Hayır, istemeyecek, ama derinlerde bekliyor.

Böyle bir elin sahibi, ruhunu anlayan ve onu olduğu gibi kabul edenlere, gelenekler olmadan içgüdüsel olarak ulaşır.

SERÇE PARMAĞINIZ YÜZÜK PARMAĞINIZDAKİ İŞARETİN BİRAZ ALTINDAYSA

Bu tip, yüzük parmağının ilk satırına ulaşmayan kısa bir küçük parmakla belirtilir. Elin böyle bir özelliğinin sahibi, en çok güvendiği kişiler tarafından teslim edilirse duygusal, hassas ve acıya çok duyarlıdır.

kucuk-parmaginizin-boyu-1.jpg

Böyle bir kişi, bir başkasının yardımına gelmek için işlerini bir kenara bırakmaya her zaman hazırdır. Birinin kalbine ve ruhuna girmesine izin verirse, o zaman ömür boyu. Ancak ihanete uğradığında veya beklediğinden farklı davrandığında, böyle bir dönüşe hazır olmadığı için derin bir acıya neden olur.

Öte yandan, böyle bir duygusallık, bu tür bir kişinin diğer insanların duygularını iyi anlamasına, kendini onların yerine koymasına izin verir. Dünyaya ruhunun sıcaklığını cömertçe verebilir ve bu nadir nitelikler, insanlığa, ilgiye ve özene ihtiyaç duyanları kendisine çeker.

SERÇE PARMAĞINIZ YÜZÜK PARMAĞINIZDAKİ İŞARET İLE EŞİT SEVİYEDEYSE

Küçük parmak, yüzük parmağının ilk çizgisi seviyesinde bitiyorsa, bu dengeli bir kişiliğe işaret eder. Bir kişinin düzen, barış tutkusu vardır, içgüdüsel olarak kaostan uzaklaşır. Her şeyin yerinde olmasını sever, ama aynı zamanda herkesin hasta olduğu bir bilgiç ve mükemmeliyetçi değildir. Onu sinirlendiren şey, hayattaki denge eksikliğidir.

kucuk-parmaginizin-boyu-2.jpg

Bu avuç içi şekline sahip bir kişi duygusal, cinsel ve entelektüel olarak dengelidir. Düşünceleri sakin, kararlar hesaplanıyor, düşünceli analizlerden sonra görüşler oluşuyor. Konuşmadan veya bir sonuca varmadan önce her şeyi dikkatlice düşünecektir. Kendine güveni, kendi kişiliğini derinden anlamasından gelir, bu yüzden onu sarsmak zordur.

Tekrar elinize bakın, kendiniz ve çevrenizden avuçlarını görebileceğiniz kişiler hakkındaki yorumların doğruluğunu kontrol edin. Eşleşiyor mu? Artık kiminle uğraştığınızı anlamak için muhatabın parmaklarına bakmanız yeterli olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN