Başkaları Üzerinde Nasıl Bir İzlenim Bırakıyorsunuz? İnsanlar Sizi İlk Gördüğünde Ne Hissediyor Öğrenmeye Hazır Mısınız?

Başkaları Üzerinde Nasıl Bir İzlenim Bırakıyorsunuz? İnsanlar Sizi İlk Gördüğünde Ne Hissediyor Öğrenmeye Hazır Mısınız?

Bir kişinin bilinçaltında beliren çağrışımlarla, onun karakteri ve başkaları üzerinde bıraktığı izlenim hakkında çok şey söyleyebilirsiniz. Bunun için profesyonel psikologlarla iletişime geçmeniz gerekmez, ancak kendinizi test edebilirsiniz. Bu basit psikolojik test ile kendinizi daha iyi tanıyacak ve daha önce tahmin edemediğiniz gizli nitelikleri keşfedeceksiniz.

Resimler üzerinde testler "Başkaları üzerinde nasıl bir izlenim bırakıyorsunuz"

TEST TALİMATLARI

Basit bir psikolojik test kullanarak, başkalarının gözünde nasıl göründüğünüzü ve muhatapınızın dikkatini çeken ilk şeyin hangi karakter özellikleri olduğunu öğrenebilirsiniz. Resme bakmalı ve resmin planında onu en çok neyin çektiğini not etmelidir. Bu resim testinde en belirleyici olacağından, önemli olan ilk gördüğünüzdür. Bu test ile sezgilerinize ne kadar güvenebileceğinizi öğrenebilirsiniz .
Resme bakıp gözünüze ilk çarpana karar vermeniz bir dakikadan az sürer, bu yüzden hemen şimdi başlayın ve kendiniz hakkında yeni bir şeyler öğrenin.

resimde-ilk-gordugun-1.jpg

RESİMDE İLK GÖRDÜĞÜN BİRBİRİNE YASLANMIŞ OLAN İKİ AĞAÇ MI?

Her şeyde demir mantık tarafından yönlendirilen makul bir insansınız. Başkaları üzerinde bıraktığınız izlenim budur: sert, biraz kuru, hayal gücünden yoksun, sıkıca ayaklarınızın üzerinde. Sen mükemmel bir lidersin, organizatörsün ama hiç yaratıcı değilsin. Hedeflerinize çabucak ulaşırsınız, ancak rahatlayamadığınız için bazen basit insan sevinçlerini gözden kaçırırsınız.

Öneri: Daha sık rahatlayın ve kendinize daha fazla özen gösterin. Dış koşullar ne olursa olsun hayattan zevk almayı öğrenmeniz gerekiyor.

resimde-ilk-gordugun-2.jpg

RESİMDE İLK GÖRDÜĞÜNÜZ YERDE YATAN İNSAN MI?

İnsanlar sizi seviyor çünkü başkalarıyla iletişim halindeyken kolay ve doğal davranıyorsunuz. Siz şimdiki zamanda yaşayan, her yeni günün tadını çıkarmayı bilen bir insansınız. Ancak bir eksi de var: öngörülemeyen durumlarda kaybolursunuz, çünkü nadiren geleceği düşünür ve bunun için plan yaparsınız.

Öneri: Sadece burada ve şimdi olana değil, geleceği de düşünmeye dikkat etmelisiniz. Her zaman başarabilmeniz için hedefleri nasıl belirleyeceğinizi öğrenin .

resimde-ilk-gordugun-3.jpg

RESİMDE İLK AĞAÇ DALLARINDAN OLUŞAN BİR KIZI MI GÖRÜYORSUNUZ?

Çevrenizdekiler üzerinde kararsız bir izlenim bırakıyorsunuz. Görünüşe göre çok bütün, kendine güvenen, amaçlı bir insansın. Bu, başkalarının gözlerine nasıl bakmak istediğinizdir. Aslında, derinlerde, genellikle kendi eylemlerinizden ve arzularınızdan tam olarak emin değilsiniz.

Daha yakından tanıdıktan sonra, karakterinizde gerçeğe tam olarak uymayan birçok iddia olduğu ortaya çıkıyor. Her ne kadar bu tür zihinsel ve istemli yeteneklerle, istenen ve gerçek olanı zamanla uyumlu hale getirmek zor değildir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN