Aşkta Uyum Sağlamanızı Engelleyen Nedir? Öğrenmek İster Misiniz?

Aşkta Uyum Sağlamanızı Engelleyen Nedir? Öğrenmek İster Misiniz?

Aşkta uyum sağlamanızı engelleyen şeyi öğrenmek ister misiniz? Eş bulamıyor musunuz yoksa ilişkiniz çabuk bitiyor mu? Bu test size sorunun ne olduğunu söyleyebilir. Öğrenmek için kendinize birkaç saniye ayırın.

BİRİNCİ ÇİFT : ÖNCE KENDİNİZİ SEVMELİSİNİZ

Bir başkasını gerçekten sevmek için önce kendinizi sevmelisiniz. Sen harika ve çok ilginç bir insansın. Ruhunda çözmek istediğin bir gizem var.

Bu yüzden daha fazla güven kazanmaya çalışın, eleştirileri daha az dinleyin ve ön yargılı olmayın ve kendinizden talepte bulunmayın. Yakında aşk işlerinizin nasıl yokuş yukarı gideceğini göreceksiniz.

ask-resmi-1.jpg

İKİNCİ ÇİFT : SEVGİNİZİ BEDAVA VERMENİZ BAZEN İYİ DEĞİLDİR

Aşkınız her zaman parlak ve ateşli. Ama çoğu zaman takdir edilmez, çünkü onu yanlış insanlara verirsiniz. Bedava sevgi vermek iyidir, ama sizi kandırmasına izin vermeyin.

Kimsenin size değersiz davranmasına veya boynunuza oturmasına izin vermeyin. İnsanları nasıl anlayacağınızı bilin.

ÜÇÜNCÜ ÇİFT : KALP KIRIKLIĞINIZ SİZİ YENİ AŞKLAR KONUSUNDA ENGELLİYOR

Bir keresinde kalbin yaralandı ve sana çok acı çektirdi. o zamandan beri, başkalarına karşı temkinlisiniz ve asla tam olarak açılmıyorsunuz.

Evet, dünyamızda çok fazla kötü insan var ama aynı zamanda çok iyiler de var. Kendinizi açmanıza izin verin. Bu, hayatınızın her alanında yeni başarılar için itici güç olacaktır.

DÖRDÜNCÜ ÇİFT : YÜKSEK BEKLENTİLER ÖNÜNÜZDEKİ EN BÜYÜK ENGEL

Başkalarından yüksek talepleriniz var. Bu temelde, çatışmalar sıklıkla ortaya çıkar . Elbette hak ettiğinizden daha azına razı olmamalısınız, ancak aynı zamanda yeni ve şaşırtıcı bir şey öğrenmeye açık olmalısınız.

Bırakın insanlar kendilerini ifade etsinler. Onları çok sert yargılamayın. İnan bana, seni hoş bir şekilde şaşırtacaklar.

ask-resmi-2.jpg

BEŞİNCİ ÇİFT : PARTNERİNİZİ SEVGİYE BOĞMANIZ GERİ TEPİYOR

Sen başkalarını asla unutmayan vicdanlı bir insansın. Bu aslında senin güçlü yanlarından biri... Genellikle ama aşk söz konusu olduğunda, bazen aşırıya kaçtığını kabul etmelisin.

Kelimenin tam anlamıyla eşinizi sevginizle boğarsınız. Ya kaçacak ya da çaresiz bir çocuğa dönüşecek.

ALTINCI ÇİFT : KÖTÜ SÖZLERİN SENİN KALBİNDEKİ AŞKA DEĞMESİNE İZİN VERME

Siz, bu tür rafine kişilikler için tüm nezaketin istenmediği karmaşık bir dünyada yaşayan romantik bir insansınız. Sevgiyi kalbinde tut.

Donukluk ve kötü dillerin onu oradan uzaklaştırmasına izin verme. Vurmaya devam et. Aşkınız ilham kaynağınız olsun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN