Sarı Dişlerden Kurtulabilirsiniz! Hintliler Yüz Yıllardır Bu Yöntemi Kullanıyor.. Bembeyaz Dişlere Kavuşmanın Ucuz Ve Hızlı Yolu

Sarı Dişlerden Kurtulabilirsiniz! Hintliler Yüz Yıllardır Bu Yöntemi Kullanıyor.. Bembeyaz Dişlere Kavuşmanın Ucuz Ve Hızlı Yolu

Piyasalarda satılan diş beyazlatma ürünleri dişlerinizi beyazlatabilir, ancak kimyasallardan üretildikleri için onlara zarar da verebilirler. Sonuç olarak, değerli gülümsemeniz bozulur ve lekelenir. Çözüm ne olabilir? Sarı Dişlerden Kurtulabilirsiniz! İşte Bembeyaz Dişlere Kavuşmanın En Ucuz Ve Hızlı Yolu...

HERŞEYDEN ÖNCE DİŞLERİNİZİ DÜZENLİ OLARAK FIRÇALAYIN

Dişlerinizi her gün fırçalamak dişlerinizin ışıl ışıl parlaması için yapmanız gereken en önemli şey. Düzenli olarak fırçalamıyorsanız, hemen şimdi yapmaya başladığınızdan emin olun. Dişlerinizi her gün fırçalıyorsanız ve dişleriniz hala sarımsı görünüyorsa, özellikle yemeklerden veya içeceklerden sonra dişlerinizi daha sık fırçalamayı deneyin, bu da dişlerin sararmasına neden olabilir.

Ancak, erozyona neden olabileceğinden asitli yiyecek veya içecekleri aldıktan hemen sonra fırçalamayın.

Gülümsemenize ekstra çekicilik kazandırmak için diş beyazlatıcı diş macunu kullanmayı deneyin. Bu tür diş macunları, diş yüzeylerinden sert lekeleri çıkarmaya yardımcı olabilecek hafif aşındırıcılar kullanır. Ancak, bu tür diş macunlarını kullanmakta herhangi bir sorun yaşıyorsanız, diş hekiminize başvurmanız iyi bir fikirdir .

beyaz-dis.jpg

HİNTLİLER YÜZLERCE YILDIR BU YÖNTEMİ KULLANIYOR

Yağ çekme, Hintliler tarafından geleneksel bir diş beyazlatma ilacıdır. Bu teknik aynı zamanda genel ağız sağlığınızı ve hijyeninizi iyileştirmek içindir.

Yağ çekme işlemini gerçekleştirmek için yağı ağzınızda ezmeniz gerekir. Yağ çekmek için herhangi bir yağ kullanılabilir, ancak daha çok ayçiçek yağı ve susam yağı kullanılır. Hindistan cevizi yağı da lezzetli olduğu ve diğer sağlık yararları sunduğu için popüler bir seçenektir.

Yağ çekme faydalıdır çünkü birçok bakteri türünün ağızdan uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Bu bakteriler plağa neden olur ve dişlerinizi sarartır. Bu nedenle yağ çekme, diş beyazlatma arayışınızda sizin için çok yararlı olabilir.

Yağ çekmenin diş beyazlatma için faydalı olduğu gerçeğini destekleyen hiçbir bilimsel kanıt yoktur, ancak bu tekniği kullanan kişiler sonuçlardan memnundur. Ayrıca, denemekten zarar gelmez, değil mi?

Hindistan cevizi yağı ile yağ çekme yapmak için bir yemek kaşığı kadar alıp ağzınızda ezin. Bu işleme 15-20 dakika devam edin.

KABARTMA TOZUNU DİŞ BEYAZLATMADA KULLANABİLİRSİNİZ

Kabartma tozu diş beyazlatma özelliklerine sahiptir; bu yüzden diş macunu reklamlarında yaygın. Hafif aşındırıcı yapısı nedeniyle diş yüzeyindeki lekelerin ovulmasına yardımcı olur. Hidrojen peroksit ise doğal bir ağartma maddesidir. Ayrıca bakterileri öldürmeye yardımcı olur. İnsanlar yıllardır yaralardaki bakterileri öldürmek için hidrojen peroksit kullanıyor.

İki maddeden bir diş macunu yapabilirseniz ne elde edersiniz? Mükemmel bir diş beyazlatma çözümü. Bir yemek kaşığı kabartma tozu ve iki yemek kaşığı hidrojen peroksit alın. Her iki içeriği de karıştırın ve sonunda bir macun elde edeceksiniz. Dişlerinizi düzenli olarak fırçalamak için bu macunu kullanın. Bir seanstan hemen sonra süper parlak dişlere sahip olamazsınız. Bu macunu her gün kullanın ve sonunda farkı görmeye başlayacaksınız.

Aynı oranda kabartma tozu ve hidrojen peroksit artı biraz su ile gargara da yapabilirsiniz.

Her iki madde de zararsızdır, ancak yanlış bir şey yaptığınızı düşünüyorsanız, örneğin yanlış malzemeleri kullanmak gibi, hemen diş hekiminize görünün.

beyaz-dis-yontem.jpg

MUZ PORTAKAL VE YA LİMON KABUKLARI İLE OVALAYIN

Tıpkı yağ çekme gibi bu çarenin de onu destekleyen herhangi bir bilimsel araştırması yoktur. Ancak deneyen insanlar sonuçtan memnun. Ayrıca, zararlı kimyasallar içermiyor, neden olmasın?

Bu yöntemi gerçekleştirmek için bir muz, portakal veya limon kabuğu alın ve dişlerinize hafifçe sürün. Yaklaşık 2 dakika ovalamaya devam edin, ardından ağzınızı iyice yıkayın ve dişlerinizi fırçalayın.

Bu meyvelerin kabukları, teorik olarak diş beyazlatmaya yardımcı olan sitrik asit içerir. Hassasiyet sorunlarınız varsa, diş minenizin zayıf veya aşınmış olma ihtimali vardır. Bu durumda, bu çözümü kullanmanız önerilmez. Daha önce denediyseniz ve dişlerinizle ilgili sorun yaşıyorsanız, diş hekiminizi ziyaret etmek acil yanıtınız olmalıdır.

MEYVE VE SEBZE AÇISINDAN SAĞLAM BİR DİYET YAPIN

Gevrek meyve ve sebzelerin, onları çiğnerken dişlerinizdeki plakları ovaladığı bilinmektedir. Tabii ki dişlerinizi fırçalamanın yerini tutmazlar, ancak herhangi bir ilaç, beklendiği gibi sonuç verirse mükemmel bir çözümdür. Ayrıca, meyve ve sebzelerin genel sağlığınız için çok faydalı olduğu biliniyor, bu sizin için bir kazan-kazan yöntemidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN