Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'ndan aile pozu! Kızları Zehra annesinin gençliğini aratmadı!

Hülya Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu’nun arkadaşı evlendi. Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu kızları Zehra Çilingiroğlu’nu yalnız bırakmadı! Düğünde Zehra güzelliğiyle göz kamaştırdı.

Hülya Avşar düğün karesini "Kızımın çocukluk arkadaşı, yani benim de kızım Melis'in düğünü. Garip bir duygu. Eyvah" notuyla paylaştı.

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu kızları Zehra Çilingiroğlu'nun arkadaşı evlendi. Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu ve kızları Zehra ile düğün pozu verdi.

ZEHRA ÇİLİNGİROĞLU VERDİĞİ KİLOLAR İLE DİKKAT ÇEKTİ

Zehra Çilingiroğlu’nun son günlerde verdiği kiloları ve güzelliği dikkatlerden kaçmadı. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Zehra Çilingiroğlu, görenlere "Annesinin kızı" dedirtti.

Hülya Avşar, düğün karesini "Kızımın çocukluk arkadaşı, yani benim de kızım Melis'in düğünü. Garip bir duygu. Eyvah" notuyla paylaştı.

Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu, ve kızı Zehra Çilingiroğlu ile paylaştığı fotoğraf sosyal medyayı salladı. Eski eşlerin kızlarıyla verdiği aile pozuna beğeni yağdı.

GÜZELLİĞİNİ ANNESİNDEN GÜLÜŞÜNÜ BABASINDAN ALMIŞ

Hülya Avşar’ın bu paylaşımının ardından Kaya Çilingiroğlu ise eski eşi ve kızı ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak "Hangimize benziyor?" diye sordu. Çilingiroğlu'nun sorusuna takipçilerinden; "Güzellik anneden gülüş babadan", "Size benziyor", "Güzelliğin temeli anne", "Aynı siz" gibi yanıtlar geldi.

Zehra Çilingiroğlu en az annesi kadar popüler. Zehra Çilingiroğlu, annesi gibi tenisçi olmak yerine, babası gibi golfçü olmaya karar verdi.

ZEHRA ÇİLİNGİROĞLU BAŞARILARINI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIYOR

Zehra Çilingiroğlu son olarak Zafer Bayramı Golf Turnuvası'na katılmıştı.

Hülya Avşar, Zafer Bayramı Golf Turnuvası'na katılan Zehra Çilingiroğlu'nun başarısını takipçileriyle paylaşmıştı.

HÜLYA AVŞAR KİMDİR?

Hülya Avşar, 1963 yılında Edremit'te dünyaya geldi. Emral ve Celal Avşar'ın ilk çocuğu olan Hülya Avşar, Avşar-Pirebat Kürt aşiretine mensuptur.

1983 yılında Bulvar Gazetesi'nin düzenlediği Kâinat Güzellik Yarışması'nda birinci seçildi ancak evlendiği ortaya çıkınca tacı geri alındı. 1983 yılıda Fikret Hakan ve Salih Güney ile başrolü paylaştığı Haram filmi ile kariyerine başladı.

Bulvar Gazetesi'nin düzenlediği Kâinat Güzellik Yarışması'nda birinci seçildi (1983) fakat evlendiği ortaya çıkınca tacı geri alındı. 1983 yılı Avşar'ın yaşamında dönüm noktasıydı. Fikret Hakan ve Salih Güney ile başrolü paylaştığı Haram filmi ile kariyerine başladı. Müzik eğitimi aldıktan sonra müzikaller, altı albüm ve bir single ile kariyerine devam eden Avşar, 1995 yılının son günlerinde yayınladığı Yarası Saklım adlı albümüyle döneme damgasını vurdu.

2000 yılında Kral TV tarafından düzenlenen yılın müzik ödüllerinde en iyi kadın şarkıcı ödülüne layık görüldü. Hülya Avşar, Günaydın'da köşe yazarlığı yaptıktan sonra, Show TV'de Hülya Avşar Show'u yaptı.

Avşar, TV şovuyla aynı anda sergilediği tek kişilik tiyatro oyunundan başka, reklam filmlerinde oynadı ve hâlâ Hülya adlı aylık derginin editörlüğünü yapmaktadır.

Hülya Avşar spora ve tenise tutkunluğuyla bilinmekte. 2001 yılından bu yana kendi adını taşıyan Hülya Cup tenis turnuvasını düzenleyen Avşar, buradan elde ettiği gelirle eğitime destek vererek çocuklara burs ve tenis imkânı kazandırmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri