Başarılı mı yoksa başarısız mısınız? Avucunuzun içindeki çizgiler kişiliğiniz hakkında ilginç şeyler söylüyor...

Başarılı mı yoksa başarısız mısınız? Avucunuzun içindeki çizgiler kişiliğiniz hakkında ilginç şeyler söylüyor...

Zamanın başlangıcından beri, biz insanlar, hayatımız ve amacı ile ilgili tüm sorulardan büyülendik. Neden buradayız? Neden böyle görünüyoruz? Görünüşümüz anne ve babalarımıza benzeyebilir ama kaderimiz ve kişiliğimizi neler belirliyor?

Bu zor sorulara bugün de olduğu gibi farklı yorumlarla cevap bulunmaya çalışılmıştır. Örneğin, internette kendi kişiliğiniz hakkında daha önce fark etmediğiniz ilginç gerçekleri bulmak için kullanabileceğiniz sayısız farklı test var.

Tabii ki, bu tür testlerin sonuçları her zaman mizahla ele alınmalıdır, ancak yine de ilginç ve eğlencelidirler. Çoğu durumda, aynı zamanda ürkütücü bir şekilde doğrudurlar!

Bu kişilik testi basittir ve birçoğu bunu daha önce kesinlikle duymuştur. Açık olan avuçlarınız yüzünüze bakacak şekilde ellerinizi bir araya getirin, avuçlarınızdaki kişiliğinizin sırlarını ortaya çıkaran oyukları görmenizi sağlar.

Teste göre, üç tip el vardır. İşte avucunuzdaki bu çizgilerin ne anlama geldiğinin ilk türü ve açıklaması.

el-cizgisi.jpg

ELİNİZDEKİ ÇİZGİLER BİRBİRİ İLE KESİŞMİYORSA

Elinizdeki çizgiler resimdeki gibi görünüyorsa, uzun süre düşünmeden asla yeni şeylere acele etmeyen düşünceli bir insansınız.

Bir ilişkide, duyguların aşka dönüşmesi uzun zaman alabilir, ancak her şeyin yolunda olduğunu hissettiğinizde, bu genellikle hayatınızın geri kalanında gerçekten bir ortak bulduğunuz anlamına gelir. Ellerinde bu çizgiler olan insanlar çok bağımsızdır ve yaşam yolculuğundaki tüm engelleri ve zorlukları çözmek için kendi yeteneklerine güvenirler.

el-cizgisi-1.jpg

ELİNİZDEKİ ÇİZGİLER BİRBİRİNİ TAMAMLIYORSA

Yukarıdaki resimdeki gibi çizgiler çok dikkatli ve planlı bir insan olduğunuzu gösterir. Asla ani kararlar vermiyorsunuz ve hayatınızdaki değişiklikleri sevmiyorsunuz. Ancak bir şey yaptığınızda tüm kalbinizle yapar ve mantıklı hareket edersiniz.

el-cizgisi-2.jpg

ELİNİZDEKİ ÇİZGİLERDEN BİRİ DİĞERİNİN ALTINA GELİYORSA

Elinizdeki çizgiler böyle görünüyorsa, siz genellikle yaşına göre olgun olarak tanımlanan türden bir insansınız. Romantik bir ruhsunuz ve her zaman başkalarının davranışlarını veya onunla ilgili kuralları önemsemiyorsunuz, ancak duygularınızın size rehberlik etmesine izin veriyorsunuz.

el-cizgisi-3.jpg

AVCUNUN İÇİNDE M VARSA

Elinizde açıkça görünen bir M harfi bulursanız, kendinizi çok şanslı sayabilirsiniz. Kutsanmış olduğunuz anlamına geldiğine inanılıyor.

Elinizdeki M harfi, yetenekli, girişimci ve sezgisel bir insan olduğunuz anlamına gelir. Bu tür insanlar kendilerine güvenirler ve kendilerine yalan söylenmekten nefret ederler.

Elinde işareti olan kişilerin altıncı hissi çok güçlüdür ve insanların sözlerindeki beyaz yalanları bile çabucak tanıyabilir.


Elde bulunan M harfi aynı zamanda cesaret, azim ve yeni mücadeleleri sevdiğiniz anlamına gelir.

Birçoğuna göre, aynı zamanda liderlik pozisyonundaki birkaç kişinin elinde bulunabilecek bir işarettir. Bu tür insanların diğer ellerinde genellikle sadece bir M kitabı vardır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN