Kızartma tavasına kabartma tozu dökmelisiniz! Çünkü bu yöntem sizi çok mutlu edecek...

Kızartma tavasına kabartma tozu dökmelisiniz! Çünkü bu yöntem sizi çok mutlu edecek...

kızartma tavalarınızı en kolay temizleme yöntemi yine büyükannelerinizden kalma yöntemlerdir. Gerek et gerekse balık ve ya sebze kızarttığınız tavanızı kabartma tozu ve sirke ile çok rahat bir şekilde temizleyebilirsiniz. İşte işinizi kolaylaştıracak yöntem...

KIZARTMA TAVANIZI TEMİZLEMEK İÇİN ÇEVRE DOSTU BİR YÖNTEME NE DERSİNİZ?

İnatçı bir kızartma tavası da doğal yollarla temizlenebilir. Temizlik, uygun deterjanlarla etkili bir şekilde yapılabilir, ancak bazen daha çevre dostu ev çözümleri denemek de iyidir. Son yıllarda doğal temizlik yöntemleri hakkında çokça konuşuluyor ve doğal temizlik çözümlerine de sıkça başvuruluyor.

tava.jpg

KABARTMA TOZU VE SİRKE İKİLİSİNİN ÖNÜNDE HİÇBİR ŞEY DURAMAZ

Kabartma tozu, inatçı bir kızartma tavasını temizlemek için harikadır. En iyi sonucu elde etmek için elma sirkesi ile birlikte kabartma tozu kullanın. Bu ev sanatı gerçekten basit ve ucuzdur. Kızartma tavalarının dikkatsizce temizlenmesi, aşınmasını hızlandırabilir ve etkinliğini azaltabilir. Bu hile ile inatçı bir seramik kızartma tavasını sadece birkaç dakika içinde temizleyebilirsiniz.

kizartma-tavasi.jpg

KIZARTMA TAVASI KABARTMA TOZU VE SİRKE İLE NASIL TEMİZLENİR?

Kızartma tavasına ince bir tabaka kabartma tozu serpin.

Biraz elma sirkesi dökün.

Harika maddenin yaklaşık bir dakika çalışmasına izin verin.

Kızartma tavasını bunun için yapılmış bir süngerle temizleyin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN