Günün bilmecesi kafaları karıştırıyor: Kadınların hangisi çocuğun annesi?

Günün bilmecesi kafaları karıştırıyor: Kadınların hangisi çocuğun annesi?

Çeşitli bilmeceleri ve problemleri çözmek okulda küçükken her gün yapılan bir şeydi. Konu ne olursa olsun, derslerde soruların cevaplarını kendinizi zorlayarak ve düşünerek zorunda kalmanız size zaman içinde çok ihtiyaç duyulan bir pratik kazandırdı.

Ancak bir yetişkin olarak, birçok insan artık beyinlerini okulda olduğu gibi uyaramıyor. Bu yüzden bunları kendi başınıza uygulamayı hatırlamanız önemlidir.

Beyninizi pek çok şekilde eğitebilirsiniz ve hiçbir yol mutlaka diğerinden daha kötü veya daha iyi değildir. En önemli şey, beyin hücrelerine gerçekten düşünme ve yansıtma gerektiren bazı görevler vermektir.

BEYNİNİZİ ÇOK DEĞİŞİK EĞZERSİZLER İLE ÇALIŞTIRABİLİRSİNİZ

Çoğu insan için bu tür görevler akla gelen ilk şey popüler bulmacalar veya örneğin gazetelerde bolca bulunan sudokulardır.

Bununla birlikte, bunlara ek olarak İnternet, kendi beyninizi çalıştırmak kadar etkili olabilecek çok sayıda başka türde görev ve zorluk sunar.

Şimdi bu bilmeceye bir örnek olarak bakalım.

RESİMDEKİ ÇOCUĞUN ANNESİ KİM?

Bugünün bulmacası, matematiksel formüller veya bunun gibi şeyler hakkında düşünmeyi içermiyor, ancak doğru cevabı bulmanız gereken basit bir resim hakkında.

Ancak, sandığınız kadar kolay değil.

cocuk.jpg

Aşağıdaki resimde sandalyelerde oturan iki kadın ve aralarında yerde oynayan küçük bir çocuk görülmektedir.

Şimdi senin görevin, kadınların hangisinin çocuğun annesi olduğunu bulmak mı?
Doğru cevabı bulabilir misin? Resme dikkatlice bakın ve cevap vermeden önce dikkatlice düşünün. Kolay olmayabilir ama herkes yapabilir.

Doğru cevabı bulamıyorsan, sorun değil. Size biraz daha aşağıda anlatacağız.

HAZIR MISINIZ ÇOCUĞUN ANNESİ...

Tamam, cevabın hazır mı? Değilse, bir an düşünün ve aşağı kaydırmayın.

Size doğru cevabı bir sonraki resmin altında söyleyeceğiz.

Doğru cevap: Sağda oturan kadın çocuğun annesidir .

NEDEN?

Çünkü kadınların arasında yerde oturan oyun oynayan çocuk ona doğru dönmüştür. Çocuklar her zaman tanıdık insanları ve özellikle kendi annelerini tercih etme eğilimindedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN