Onlardan Uzak Durun! Dikkat Sevgiliniz Sizi Yarı Yolda Bırakabilir! Astrologlara Göre Bağlanılacak En Kötü Burçlar...

Kalbini kırmanın eğlenceli bir tarafı yok. Ama daha da kötüsü, onun geldiğini görmemiş olmanızdır. O burçlar aşkta tepeden tırnağa topukluyor. Hayatınızın geri kalanını birlikte geçireceğiniz kişiyi bulduğunuzu düşünürken bir anda ortada kalabilirsiniz.

Daha önce bu şekilde kör olduysanız, bu mutlaka partnerinizin "sizinle o kadar ilgili olmadığı" anlamına gelmez. Suçlanacak olan onların burçları olabilir. Astrologlar bağlanmak için en kötü zodyak işareti hakkında, biraz bağlılık fobisi, biraz da tamamen yerleşememeye kadar sıkıntılarınızı sıraladı...

Her ilişki evlilikle sonuçlanmaz, çünkü birçoğu sadakatsizlikle, hatta geleceğini görmediğiniz acımasız bir ayrılıkla sonuçlanır. Bununla birlikte, en kötü ihanet türü, burçların başka biriyle evlenmek için uzun vadeli ilişkileri bitirmeyi seçmesidir. İşte sizi yarı yolda bırakma eğilimi olan burçlar...

İKİZLER BURCU SEVGİLİLERİ DE İKİYE KATLAR

İkizler neredeyse her zaman bir aşk ilişkisi için oyundur ve birkaçı da sevgililerini ikiye katlar. Ancak, çocukluk aşklarıyla birlikte olan Geminiler için kalplerini kazanan, sonunda işlerine odaklanmaları için ilişkilerini sonlandırdıkları bilinen işyerleridir. Bazen uzun süreli bir aşktan ayrıldıktan hemen sonra birlikte oldukları iş arkadaşlarıyla evlenirler.

KOVA BURÇLARI UZUN SOLUKLU İLİŞKİLERE İNANMAZ

Birçok Kova, uzun mesafeli ilişkilere inanmaz. Rahatsız eden mesafe değil, sonunda sorun haline gelen sadık kalma isteksizliğidir. Bu hava burcu biraz muhtaçtır ve etraflarındaki insanlarla yakın ilişkiler geliştirme eğilimindedir. Bu nedenle, duygusal aldatmaya düşkün ortak olmaları muhtemeldir. Birçoğu, ebeveynlerinin onayladığı eşlerle evlenmek için zaman ayırırlar.

TERAZİ BURÇLARINI EVLİLİKLERİNDE AİLELERİ ETKİLİYOR

Bir Terazi'nin aşk hayatı genellikle aileleri ve içlerine derinden aşılanmış aile değerleri tarafından yönlendirilir. Bazıları kalplerini dinleme eğiliminde olabilir ve birisinin onlarla uzun ve çiçek açan bir sevginin tadını çıkarması için tutkuyla düşebilir. Bununla birlikte, gerçek ortaya çıktığında, çoğu, ebeveynlerinin onlar için bulduğu ortakları kabul eder ve sevgililerinin kalbini kırar.

YAYLAR SINIF ARKADAŞLARNI ORTADA BIRAKIR

Bazı Yaylar, kolej sırasında sınıf arkadaşlarıyla yakın ilişkiler geliştirme eğilimindedir, ancak onlarla mesafe kat edemezler. Bazıları, hayatlarının çok erken bir döneminde bağlanmak istemedikleri için üniversiteden sonra ilişkilerini bitirirler. Öte yandan, iş yerlerine engelsiz girmek için uzun süreli ortaklardan ayrılanlar var.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri