Gece Yatmadan Önce Bir Diş Sarımsağı Tuvalete Atın! Mucizeye Tanıklık Edin... İnanılmaz Ama Gerçek...

Gece Yatmadan Önce Bir Diş Sarımsağı Tuvalete Atın! Mucizeye Tanıklık Edin... İnanılmaz Ama Gerçek...

Temiz bir tuvaletin sırrı sarımsaktadır. Sarımsağın tuvalet temizliğinde size çok faydalı bir katkı olabilir. Tuvaletinizi sadece temiz tutmanıza yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda bakteri ve küflerden de kurtulur. İşte tuvaletteki sarımsak mucizesinin ayrıntıları...

TUVALET TEMİZLİĞİNDE TEK İHTİYACINIZ OLAN ŞEY BİR DİŞ SARIMSAKTIR

Bugün bu yazı ile yeni bir şey öğreneceksiniz. Bilindiği gibi banyolar herhangi bir evin veya kuruluşun en mikroplu kısmıdır. Özellikle tuvaletler adeta birer mikrop yuvasıdır. Biliyormusunuz aslında, ortalama olarak, bir klozet, inç kare başına 3,2 milyon bakteri içerir. Evet. Bu yüzden tuvaletinizi temiz tutmanıza yardımcı olacak iyi bir ipucu paylaşacağımız. Tek ihtiyacınız olan tek bir diş sarımsak .

tuvalet1.jpg

TUVALET TEMİZLİĞİNDE SARIMSAKNASIL KULLANILIR?

Sağlığa birçok faydasının yanı sıra sarımsak zayıflamak isteyenlerinde bir numaralı yardımcısıdır. Ama biz size bunlardan bahsemeyeceğiz. Size bu yazıda sarımsağın tuvalet temizlemede yarattığı mucizeden bahsedeceğiz. Sarımsağın, tuvalet temizleme ürünlerinize çok faydalı bir katkı olabilir . Aslında, bakteri ve mantarları uzak tutan, sarımsağın kendine özgü aroması için bir kredi veremeyiz ama bakterileri yok ettiğine hatta tuvaletlerdeki tortuları da söküp attığına garanti verebiliriz.
Tuvaletleri temizlemek için sarımsak nasıl kullanılır? Sarımsakları tuvalet temizliğinize dahil etmenin iki farklı yolu vardır . İlki, bir diş sarımsağı ezmek ve gece boyunca sihrini sürdürebilmesi için uyumadan önce tuvalete atmaktır. Sabah uyandığınızda, sadece tuvaletin sifonunu çekmeniz yeterli olacaktır.

tuvalet2.jpg

SARIMSAK İNFÜZYONU NASIL YAPILIR?

İkinci numara sarımsak infüzyonu yapmaktır.

Bir bardak su kaynatın

Bir veya iki diş sarımsağı küçük parçalar halinde doğrayın.

Su kaynamaya başlayınca içine doğranmış sarımsağı ekleyin.

Sarımsaklı suyu kaynatın

Tencerenin kapağını kapatıp 15 dakika demlenmesine izin verin

15 dakika sonra sarımsak çayını tuvalete dökebilirsiniz.

Tıpkı ilk numarada olduğu gibi, banyo en az geceleri kullanıldığı için bu işlemi yatmadan önce yapmak en iyi sonucu almanızı sağlayacaktır.

Tuvaletinizi temiz, bakteri ve küften uzak tutmak için bunu haftada iki kez yapın .

Ayrıca, ilave bonus: sarımsak, tuvalette biriken tartardan kurtulmanıza yardımcı olabilir. Tuvaletinizi normalde yaptığınız gibi temizlemeye devam edin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN