Cezaevinden çıktı satırla dehşet saçtı! Sokakta gördüğünü yaraladı

Cezaevinden çıktı satırla dehşet saçtı! Sokakta gördüğünü yaraladı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde gündüz saatlerinde eline satır alan bir şahıs, sokak ortasında farklı noktalarda 3 kişiyi yaraladı. Cezaevinden kısa süre önce tahliye edildiği belirlenen şüpheli gözaltına alındı. Olay anlarından biri güvenlik kamerasına yansıdı.

Dehşete düşüren olay, sabah saatlerinde Hatay'ın İskenderun ilçesi Çay Mahallesi’nde meydana geldi. Bir restorana giren M.S., yemek istedi. İş yeri sahibi A.İ.’nin yemeklerin henüz hazır olmadığını söylemesi üzerine tartışma çıktı. Tartışmanın ardından yanında taşıdığı satırı çıkaran M.S., A.İ.’yi başından ve belinden yaraladı.

SOKAKTA PEŞ PEŞE SALDIRILAR

Restorandan ayrılan şüpheli, Şehit Pamir Caddesi’nde taksi durağında bekleyen K.Y.’ye saldırdı. Boynundan yaralanan K.Y. yere yığılırken, M.S. daha sonra Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’ne geçti.

basliksiz-4-001.jpg

Burada bir bankaya ait ATM’den para çeken M.Ç.’ye de satırla saldıran şüpheli, bu kişiyi de sırtından yaraladı.

basliksiz-3-001.jpg

CEZAEVİNDEN YENİ ÇIKTIĞI BELİRLENDİ

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede yakalanan M.S.’nin, uyuşturucu madde kullandığı ve cezaevinden kısa süre önce tahliye edildiği tespit edildi. Şahsın “uyuşturucu kullanma”, “kasten yaralama”, “hakaret” ve “mala zarar verme” dahil 15 ayrı suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

basliksiz-5-001.jpg

YARALILARDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR

Yaralılardan A.İ.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü, diğer iki yaralının ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

basliksiz-2-001.jpg

SALDIRI KAMERADA

Olay anlarından biri güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, taksi durağında bekleyen K.Y.’nin yanına yürüyerek gelen şüphelinin aniden saldırdığı ve kişinin yere düştüğü anlar yer aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN