Bu Sabah Saat 7.00'den Sonrasına Dikkat! Hayatınız Yeni Bir Dönemece Giriyor.. Günlük Burç Yorumları ve Daha Fazlası

Bu Sabah Saat 7.00'den Sonrasına Dikkat! Hayatınız Yeni Bir Dönemece Giriyor.. Günlük Burç Yorumları ve Daha Fazlası

Koç'taki ay, sabah 7:14'te Kova'daki Satürn ile bağlantı kurar ve bu bizi sınırları keşfetmemizi, sınırları belirlememizi ve sorumluluklarımıza odaklanmamızı bulabilir. Ay 10:48'de Aslan burcunda güneşle yararlı bir bağlantı kurarak yaratıcılık ve güven uyandırıyor.

Başak'taki Merkür, Boğa'daki Uranüs ile saat 13:46'da aynı hizaya geliyor ve parlak atılımlar getiriyor.

Dahi fikirler paylaşılabilir. Ay, Oğlak burcundaki Plüton ile saat 16:18'de kesişiyor, belki de karmaşık duygular uyandırıyor: Kendinize ve başkalarına karşı sabırlı olun. Ayın 22:22'de şehvet ile topraklanmış toprak burcu Boğa'ya girişi, topraklanan bir atmosfere ilham veriyor.

16 AĞUSTOS 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Mevcut çevrenizde ve belki de işinizde çok rahat görünüyorsunuz, bu nedenle herhangi bir aksama düşüncesi zihninizde dalgalanmalara neden olacak.

Partneriniz heyecan arıyor, farklı şeyler yapmak istiyor olabilir ve kesinlikle şu ana kadar inşa ettiğiniz şeyi yıkma niyetinde değilsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Fikirlerden veya yeni gelir kaynaklarından yararlanacağınız, işlerin kolayca gerçekleşeceği bir gün.

Şanslı görünüyorsunuz, ancak çok ısrarcı davranarak şansınızı zorlamamaya dikkat etmek isteyebilirsiniz. Heyecandan kaynaklanan eğiliminiz, her şeyi gerekenden çok daha hızlı bir şekilde bitirmek için acele etmeye çalışmak olacaktır.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün, özellikle iş yerinde oldukça sinirli olacaksınız ve bunun nedeni büyük olasılıkla orada yaşayacağınız sorunlar olacak.

Bir karar verildikten sonra aynı konu üzerinde çok fazla zaman harcamaya pek hevesli değilsiniz. Size tavsiyemiz, soğukkanlılığınızı kaybetmemeniz ve gelecekte de bu insanlarla büyük olasılıkla çalışmanız gerekeceğini her zaman hatırlamanızdır.

2.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Görünüşe göre bu salı, özellikle bir süredir devam eden bir soruna odaklanacağınız öğle saatlerinde size aile odaklı bir eğilim sağlayacak.

Başkalarına yardım etmek için çok motive görünüyorsunuz ama aynı zamanda eski alışkanlıklarınızdan veya geleneksel görüşlerinizden uzaklaşmak da istemiyorsunuz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu, ilişkinizde sağlam bir kat daha çıkmak için harika bir gün ve bunu yapmak için fazladan bir çabaya ihtiyacınız olmayacak.

Öyle görünüyor ki, günün koşulları siz farkında olmasanız da zihinsel alışverişi destekliyor. Kendinizi sevdiğiniz kişiyle çok derin ve dürüst konular hakkında tartışabileceğiniz bir durumda bulabilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu salıyı pozitif enerjiyle dolmak için kullanacaksınız ve muhtemelen olumsuz herhangi bir şeyin sizi etkilemesine izin vermeyeceksiniz.

Bu, her şeye pembe gözlüklerle bakacağınız anlamına gelmez, ancak artık sadece olumlu şeyleri gördüğünüze göre, değişiklik yapmak için daha motive ve daha istekli olacaksınız.

3.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugünlerde olan biten her şeyin sadece güzel tarafını görmeye heveslisiniz ve farklı görüşte olan herkesi kendinizden uzak tutmak için epey uğraşmış görünüyorsunuz.

Bu sadece sizi ilgilendiren şeyler konusunda çok seçici olacağınız anlamına gelmez, aynı zamanda kararlarınızda oldukça önyargılı olacaksınız. Bu yüzden seçimlerinizde dikkatli olun.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün, özellikle işte, belki de bir tür terfi umuduyla kendinizi çok parlak göstermeye çalışıyorsunuz.

Ayrıca geçmişte birlikte çalışmaktan kaçındığınız insanlarla bile yeni ortaklıklar geliştirmeye heveslisiniz. Küçük zorlukların sizi gerçekten güçlendireceğini görebilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Doğru partneri bulmaya heveslisiniz ama aynı zamanda talepleriniz çok fazla. Seçici davranıyorsunuz çünkü henüz başka bir ilişkiye hazır değilsiniz.

İyi haber şu ki, bu oldukça ilginç bir gün olacak. Bugün kendi ihtiyaçlarınızı daha iyi fark etme fırsatı karşınıza çıkacak.

4.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Mevcut eğilim size farklı bir yüzünüzü gösterecek, bilinçli ve sorumlu, meydan okumaların ve provokasyonun ötesine geçen bir yüz.

Bugünlerde şansınız yaver gidiyor ve bunun gerçek başarılara dönüştüğünü görmeye istekli olmalısınız. Öğleden sonra, kendinizi yormamak için mola sıklığını artırmalısınız.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu salı özellikle büyük hedeflerden uzaklaşmak ve sadece ulaşılabilir olana odaklanmak isteyebilirsiniz. Kendi avantajınıza çok az şeyin olduğu durumlara kendinizi kaptırıyorsunuz ama yine de ne olabileceğini hayal etmeye çalışıyorsunuz.

Bazı Kovalar sadece bu yönde ilerliyorlar çünkü sevdikleriyle bir tür çatışma, tartışacak bir şeyleri olsun istiyorlar.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

İlerlemeyi kontrol etmek ve sadece ilişkiniz açısından bile ne kadar ilerlediğinizi göstermek için harika bir gün.

Çok analitik görünüyorsunuz ama bunu kişisel hayatınıza uygulamayı tercih ediyorsunuz. Bazı durumlarda bunlar oldukça yüzeysel olsa bile, tatmin olmak için mümkün olduğunca çok neden ortaya çıkarmaya heveslisiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN