Yıldız Tilbe dillendirdi! O Ses Türkiye'den kötü haber...

Sevilen yarışma O Ses Türkiye yeni sezonda sabırsızlıkla bekleniyor. Yeni sezonda O Ses Türkiye yarışmasının jürisinde yer alması beklenen Yıldız Tilbe yarışmayı bekleyenlere kötü haberi verdi.

YILDIZ TİLBE'DEN O SES TÜRKİYE İDDİASI

TV8'de yayınlanan ve milyonları ekran başına kilitleyen O Ses Türkiye yarışması yeni sezonda sabırsızlıkla bekleniyor. Geçtiğimiz yıllarda O Ses Türkiye yarışmasının jürisinde yer alan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'ye yeni sezonda da jüride yer alıp almayacağı soruldu. O Ses Türkiye sorusunu yanıtlayan Yıldız Tilbe kendisine şu ana kadar gelen bir teklif olmadığını açıkladı. Yıldız Tilbe ayrıca O Ses Türkiye yarışmasının bu sezon düzenlenmeyeceğini duyduğunu da söyledi.

EBRU GÜNDEŞ'İN YERİNE HADİSE VE YA YILDIZ TİLBE'NİN GELECEĞİ İDDİA EDİLİYORDU

O Ses Türkiye yarışmasının geçen sezon jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç'un üstlenmişti. O Ses Türkiye yarışmasının yeni sezon kadrosunda Ebru Gündeş'in yer almayacağı ve Ebru Gündeş'in yerine Hadise'nin ve Yıldız Tilbe'nin katılacağı iddia ediliyordu.

YILDIZ TİLBE SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışması yarışmacılarının yanı sıra jüri üyeleri ile de çok konuşuluyor. Bu sene O Ses Türkiye yarışmasının jürisinde geçmiş yıllarda yer alan Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından çok konuşulan bir paylaşım yaptı. Yıldız Tilbe, O Ses Türkiye yarışmasının jürisinde yer alacağı iddialarını "Bana jüri teklifi gelmedi" diyerek yalandı.

Yıldız Tilbe O Ses Türkiye paylaşımında, yarışmayı merakla bekleyen hayranlarını üzecek bir açıklama da yaptı. Yıldız Tilbe, yarışma ile ilgili "Zaten bu sene O Ses Türkiye yokmuş bildiğim kadarıyla" dedi. Bu paylaşım üzerine sosyal medya kullanıcıları O Ses Türkiye yarışmasının bu sezon olmayacağını konuşmaya başladı. TV 8'den bu konuda henüz bir açıklama yapılmadı.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hayat Haberleri