Nejat İşler'den uçan yumruk! Kız arkadaşına yapılana kızdı ortalığı birbirine kattı

Nejat İşler'den uçan yumruk! Kız arkadaşına yapılana kızdı ortalığı birbirine kattı

Behzat Ç.'nin Ercüment Çözer'i Nejat İşler Asmalımescitt'te kavgaya karıştı. İddiaya göre yanındaki kadın arkadaşına yapılana kızan Nejat İşler hareketi yapan adama ucan yumruk attı. Korumaların araya girdiği kavgadan sonra Nejat İşler'in dövdüğü adam mekandan çıkarıldı.

Ünlü oyuncu Nejat İşler dün gece Asmalımescit'te kavgaya karıştı. Nejat İşler yanındaki kadın arkadaşına yapılan harekete kızdı ve kavga ettiği adama uçarak yumruk attı.

NEJAT İŞLER'DEN UÇAN YUMRUK

En son Behzat Ç.'de canlandırdığı Ercüment Çözer karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Nejat İşler kavgaya karıştı. Oynadığı dizilerdeki ve ya filmlerdeki başarıları ile adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Nejat İşler Asmalımescit'te yanındaki kız arkadaşına saygısızlık yaptığını iddia ettiği bir adama uçarak yumruk attı.

nejat-isler-kavga-001.jpg

NEJAT İŞLER'İN YUMRUĞUNDAN SONRA ORTALIK KARIŞTI

Saygı dizisinde rol alan Nejat İşler iş stresini atmak için Beyoğlu'daki Asmalımescit'e gitti.

tv100’den Onur Üçkarışoğlu’nun haberine göre, Behzat Ç.'nin Ercüment Çözer'i Asmalımescit'te olaylı bir gece yaşadı. Nejat İşler'in, yanında bulunan kız arkadaşına saygısızca davranan bir kişinin hareketine kızanınca kavga çıktı. Ünlü oyuncu Nejat İşler kız arkadaşını rahatsız eden adama uçarak yumruk attı. Adamı yere yıkan Nejat İşler yerde de yumruklamaya devam edince araya korumalar girdi.

KORUMALAR DIŞARI ATTI

Nejat İşler'İn yumruk attığı adamla kavgasını mekanın korumları durdurdu. Korumalar Nejat İşler dövdüğü kişiyi mekandan attı. Olayın ardından Nejat İşler eğlencesine devam etti. Najat İşlerin masada yanında olan arkadaşlarına “Bir kadına yapılan saygısızlığı asla kaldıramam” dediği öğrenildi.

nejat-isler-saygi.jpg

Najat İşler'in en son rol aldığı Saygı Efsaneleşmiş Behzat Ç. dizisinin anti kahramanı Ercüment Çözer’in hikayesine odaklanıyor.

Nejat İşlerin adından söz ettirdiği dizinin ilk sezonunda, içinde yaşadıkları yozlaşmış toplumdaki çürümüşlüğe son vermek isteyen Helen ile Savaş'ın kendi adaletlerini sağlamak için verdikleri mücadelede yolları Ercüment Çözer’le (Nejat İşler) kesişmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN