Yeni diziler filmler derken Aslıhan Gürbüz'de boş durmadı! Yeni projesiyle büyük oynayacak

Yeni diziler filmler derken Aslıhan Gürbüz'de boş durmadı! Yeni projesiyle büyük oynayacak

Kocasının ölümünden sonra onunla ve kendisi ile yüzleşen bir kadının hikayesini anlatan Bana Karanlığı Anlat filmi ile izleyici karşısına geçmeye hazırlanan Aslıhan Gürbüz yeni sezonda adından bir hayli söz ettirecek.

BANA KARANLIĞI ANLAT FİLMİ 23 EYLÜL2DE İZLEYİCİ KARŞISINDA OLACAK

Yeni sezonun iddialı yapımlarından birisi olan Bana Karanlığını Anlat filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Gizem Kızıl’ın üstlendi. Bana :Karanlığı Anlat filminin yapımcılığını ise Ayşe Barım üstlendi. Oyuncu kadrosu ile de dikkatleri çeken Bana Karanlığını Anlat Filmi 23 Eylül Cuma günü vizyona giriyor.

bana-karanligi-anlat.jpg

DAHA YAYINLANMADAN ÖDÜLLERİ TOPLADI

Bana Karanlığını Anlat, İstanbul Film Festivali’nde En İyi Müzik ödülünü aldı.

Adana Altın Koza Film Festivali’nde de En İyi Kadın ve En İyi Müzik ödülünü alan Bana Karanlığını Anlat filmi izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor.

Bana Karanlığı Anlat fikminde başrol oyuncusu Aslıhan Gürbüz'e Serpil Gül, Gizem Güçlü, Yasemin Szwalowski, Selim Can Yalçın, Giray Altınok, Mehmet Yılmaz Ak, Ersin Arıcı, Aytek Şayan gibi usta oyuncular eşlik ediyor. Bana Karanlığı Anlat filminin görüntü yönetmenliğini Burak Kanbir, sanat yönetmenliğini Atilla Çelik üstlendi. Bana Karanlığı Anlat filmin müzikleri Taner Yücel’e ait.

BANA KARANLIĞI ANLAT KONUSU İLE DE DİKKATLERİ ÇEKİYOR

Kara komedi türündeki Bana Karanlığı Anlat filminde kalp krizi sonrası vefat eden Veli Bağdatlıi’nın defni öncesi gasilhaneye getirilmesiyle aile arasında gizli kalmış tüm çatışmalar su yüzüne çıkıyor. Nermin yıllarca mutsuz bir evliliğe hapsolmuştur. Kocasının ölümünden sonra kendisi ve kocası ile yüzleşen Nermin'in asıl hesaplaştığı kocası değil kendisidir. Bana Karanlığı Anlat filmi aynı zamanda konusu ile de dikkatleri çekiyor.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN