Hadise, Reza Zarrab ile aşk mı yaşıyor? Boşanmanın arkasında yasak aşk mı var?

Hadise, Reza Zarrab ile aşk mı yaşıyor? Boşanmanın arkasında yasak aşk mı var?

Eşinden ayrılma sürecinde olan şarkıcı Hadise ile ilgili son iddialar ortalığı fena karıştıracak. Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Arto Dalga 4 aylık evliliğini bitirme kararı alan Hadise ve Mehmet Dinçerler'in bu kararının arkasında başka nedenler olduğunu açıkladı

HADİSE , RIZA ZARRAB İLE YENİDEN GÖRÜŞMEYE BAŞLADI

Beyaz TV'de erkana gelen Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Arto Dalga, magazin gündemini dağıtacak iddialarda bulundu. Nisan ayında bir yıldır birlikte olduğu iş insanı Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturan Hadise tam 4 aylık evliliğini bitirme kararı aldı. Televizyoncu Arto Dalga, Söylemezsem Olmaz programında şoke eden bir iddiayı dillendirdi. Arto Dalga, şarkıcı Hadise'nin Ebru Gündeş'in eski eşi olan Reza Zarrab ile yeniden görüşmeye başladığını iddia etti. Söylemezsem Olmaz programında Arto Dalga, Hadise'nin Mehmet Dinçerler ile olan evliliğini kullandığını belirtti. Popçu Hadise'nin Rıza Zarrab ile adı Kaan Yıldırım'la birlikte olduğu dönem de de gündeme gelmişti.

arto-dalga.jpg

EBRU GÜNDEŞ VE RIZA ZARRAB'IN ALARA ADINDA BİR KIZLARI VAR

Ebru Gündeş iş insanı Rıza Zarrab ile 11 yıl evli kaldı. Rıza Zarrab ile Ebru Gündeş'İn bu evlilikten Alara adında da bir kızları var. Mehmet Dinçerler ile boşanmak için mahkemeye başvuran Hadise'nin yeniden Reza Zarrab ile görüştüğü iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Arto Dalga Hadise'nin yakın çevresinden duyduğunu belirterek Hadise ile Mehmet Dinçerlerin boşanma olayının altında başka bir şeylerin olduğunu belirtti. Arto ayrıca duyumlarına dayandırarak Hadise'nin Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile görüşmeye başladığını söyledi. Arto Mehmet Dinçerler'in kullanıldığını ve bu evlilikte kullanıldığını söyledi.

riza-zarrab-ve-hadise.jpg

İBRAHİM TATLISES İDDİALARI YALANLADI

Arto Dalga'nın iddialar ile ilgili programı arayan İbrahim Tatlıses Hadise'nin Rıza Zarrab ile görüştüğü iddialarının doğruyu yansıtmadığını belirterek iddiaların doğru olmadığını söyledi.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN