Resimde kaç tane üçgen var? Dikkatli olun, her ayrıntı önemli...

Resimde kaç tane üçgen var? Dikkatli olun, her ayrıntı önemli...

Günümüzde işe bir elaman alınırken ilginç kişilik testleri ve mantık bulmacaları çözülmesi isteniyor. Bu üçgen testi pek çok iş başvurularında soruluyor. İşte hem gününüzü neşelendirecek hem de kafanızı toparlayarak yeniden işinize odaklanmanızı sağlayacak üçgen testi..

İŞ ARASI BİR BULMACAYA NE DERSİNİZ?

Sorunları hızlı bir şekilde çözme yeteneği önemli bir mesleki beceridir. Görüşmeler sırasında test edilmeye hazır olun. Ne de olsa potansiyel bir patrona geldiğimizde aile, iş deneyimi ve üniversite hakkında soru bombardımanına tutulduğumuz gerçeğine alışığız.

İŞE GİRERKEN CV'NİZİN ARTIK BİR ÖNEMİ YOK

Ancak 21. yüzyılda başvuru sahibi bununla ilgilenmiyor, sizin potansiyeliniz, fikirlerin tazeliği ve zihni onun için önemli . Bu nedenle, üst düzey bir pozisyona başvuruyorsanız, ilginç görevler bekleyin. Görüşme sırasında rahat koşullara sahip olmayacaksınız. Patron sizi ilginç kişilik testleri ile sınayabilir ve ya bugün size sorduğumuz üçgen sorusu gibi sorular da sorabilir.

İşte size yardımcı olacak o üçgen testi. Ve böylece, bu görevle kolayca başa çıkacağınızı umuyoruz.

BU RESİMDE KAÇ TANE ÜÇGEN VAR?

ucgen-testi.jpg

Cevap: Bu resimde 64 üçgen var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN