Burçlara ay uyarısı: Bugün saat 10.30 ile saat 16.00 arasında önemli kararlar almayın

Burçlara ay uyarısı: Bugün saat 10.30 ile saat 16.00 arasında önemli kararlar almayın

Burçlara ay uyarısı: Chicago saatiyle 10:30'dan 16:00'ya kadar alışveriş yapmaktan ve önemli kararlardan kaçının. Bundan sonra ay Yengeç burcundan Aslan burcuna geçer.

21 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün için planlarınız ne olursa olsun, onları gerçekleştirmek için bol miktarda kaynaktan yararlanacaksınız gibi görünüyor.

Bunun farkına varmanız neredeyse bütün sabahınızı alacak ama dürüst olmak gerekirse, farkına vardığınızda işler tamamen farklı olacak. Yine de bazı Koçlar diğerlerinden daha üretken olacaklar.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu, her türden ziyaretin olduğu bir çarşamba günü olacak ve kendinize ayırabileceğiniz zaman olmayacak. Sosyal olmak sizi, belki de fazla iletişim kurmadığınız insanlara karşı farklı davranmanızı gerektirecek ve bu pek hoşunuza gitmeyecek.

Öğleden sonra dışarıda biraz zaman geçirebilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Günün büyük bir bölümünde uykulu ve ruhsuz olacaksınız ve bunun nedenini kendiniz bile anlamayacaksınız.

Hemen burnunuzun dibinde gerçekleşen bir proje hakkında çok eleştirel olma ve sonuçlara gerçekten şaşırma potansiyeline sahipsiniz. İçten içe, partnerinizin işinde bir şeyleri değiştirmesi için dua ediyorsunuz.

burc.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Son zamanlarda normalden biraz daha stresli olabilirsiniz çünkü belki de bu çarşamba günü planladığınız birkaç toplantı var.

Tüm bu stres ve toplantıdan kurtulacak ve aslında bazı ilginç zaferler kazanacaksınız. Fazla yardım gördüğünüz bir arkadaşınızdan bir tür teklif bile alabilirsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Yıldızlar, hatalarınızdan ders çıkarmanız için size bazı fırsatlar sunuyor ve her şeyi halletmek için çok fazla enerjiden faydalanacağınızı göreceksiniz.

Bazı Aslanlar, faaliyetlerinde önemli bir genişlemeye gidebilir, belki de devam eden bir proje ile uğraşıyor olabilirler. Bir gecede muhteşem sonuçlar beklemeyin ama buna yakın bir şeye hazır olun.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Planlarınızın, başlar başlamaz gerçeğe dönüşmesini istiyorsanız, mevcut durumda biraz sabırlı olmanız gerekiyor.

Uzun zamandır ilişki kurmak istediğiniz biriyle tanışıyorsunuz, ancak ilişkinin tüm aşamalarını düşündüğünüz kadar çabuk atlayamazsınız.

burclar-yorum.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu çarşamba, her türlü eğitim çabası için harika bir gün, bu yüzden dikkatinizi odaklamanız gereken yer burası.

Hem evde hem de işte çok ilgilisiniz ama kendi önceliklerinizi unutmaya meyilli olacaksınız ya da ileriye dönük ne yapmak istediğinizden tam olarak emin olamadığınız için bunları bir kenara bırakmayı tercih edeceksiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Kendinizi ne kadar şımartmak isteseniz de kendinize para harcamak için nedenler yaratmayı bırakmalısınız. Şu anda bulunduğunuz yerde rahatsınız ve başka hiçbir şeyi değiştirmemelisiniz.

Bazı Akrepler, duygusal bir meselede evde iyi polisi oynamaya çalışacaklar, ancak sonunda kötü polisi oynayan partnerlerinin gazabını üstlerine çekebilirler.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Size söylenenlere kolayca adapte olabilirsiniz ve onları kazanmak için onları taklit ediyor olabilirsiniz.

Sabah oldukça yoğun olacak ve kısa bir zaman diliminde mümkün olduğunca çok şey başarmaya çalışmak etrafta koşturmanıza neden olabilir. Bazı beklenmedik fırsatlar da karşınıza çıkabilir.

burclar.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu çarşamba, çok değer verdiğiniz insanlara karşı bile çok sert olma eğiliminde olacaksınız. Çok esneksiniz ve son derece şekil verilebilir görünüyorsunuz. Durum böyle olmasa bile, fark ettiğiniz şeyleri ağzınızdan kaçırmaya başladığınızda büyük bir sürprizle karşılaşacaksınız.

Hiçbir şeyin kimsenin yanına kalmasına izin vermeyeceksiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Şu anki durum biraz durgun olacak, bu yüzden sadece işinize bakın ve daha fazlasını yapmayın.

Faydaların bir kısmını elde edeceğinizi umarak, birinin planlarının iplerini elinizde tutuyorsunuz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

İş konusunda çok ciddi göründüğünüz ve hiçbir şeyi askıda bırakmayacağınız için iyi bir gün önünüzde.

Bu, en iyi çalışma yönteminiz ve bu şekilde herkesin bir şeyler yapmasını sağlamaya çalışıyorsunuz. Bazı Balıklar diğerlerinden daha resmi olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN