Siber Güvenlik Başkanlığı’na atamalar Resmi Gazete'de

Siber Güvenlik Başkanlığı’na atamalar Resmi Gazete'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Siber Güvenlik Başkanlığı’nda çok sayıda üst düzey atama gerçekleştirildi. Resmi Gazete’de yayımlanan kararlara göre başkan yardımcılıklarına Halit Küçükünal ile Yusuf Tancan atanırken, kurum bünyesindeki genel müdürlükler ve hukuk müşavirliği görevlerine de yeni isimler getirildi.

Cumhurbaşkanlığı tarafından gerçekleştirilen Siber Güvenlik Başkanlığı atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı. Siber Güvenlik Başkanlığı Başkan Yardımcılıklarına Strateji ve Bütçe Başkanlığı Bütçe Genel Müdür Yardımcısı Halit Küçükünal ile Yusuf Tancan getirildi.

GENEL MÜDÜRLÜKLERE YENİ İSİMLER

Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Mali Yönetim ve Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı Ferhat Aydoğdu atandı.

Dijital Devlet Genel Müdürlüğüne Furkan Civelek, Siber Savunma Genel Müdürlüğüne Mahmut Esat Yıldırım, Ekosistem Geliştirme Genel Müdürlüğüne Mahmut Küçük getirildi.

Birinci Hukuk Müşavirliği görevine ise Ercan Atasever atandı.

KAMU YAPAY ZEKA GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE GÜÇLÜTÜRK

Kamu Yapay Zeka Genel Müdürlüğüne Galatasaray Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Osman Gazi Güçlütürk atandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN