Adanalı dizisinin Maraz Ali'sinden skandal küfürlü paylaşım! "Döver bayıltır sen uyurken de..."

Adanalı dizisinin Maraz Ali'sinden skandal küfürlü paylaşım! "Döver bayıltır sen uyurken de..."

Mehmet Akif Alakurt'tan sosyal medyada skandal paylaşım. Mehmet Akif Alakurt'tan hem küfür hem tehdit dolu mesajı büyük tepki ile karşılandı. Mehmet Akif Alakurt sosyal medya paylaşımında "Döver bayıltır sen uyurken de s..." dedi.

MEHMET AKİF ALAKURT'TAN KÜFÜRLÜ TEHDİT DOLU PAYLAŞIM

Mehmet Akif Alakurt sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. 2008-2010 yılları arasında yayınlanan Adanalı dizisinde canlandırdığı 'Maraz Ali' karakteriyle televizyon izleyicilerinin beğenisini toplayan Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya paylaşımlarıyla şimşekleri üzerine çekti.

KADINLARI AŞAĞILAYAN İFADELERİ İLE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Geçtiğimiz senelerde kadınları aşağılayan ifadeler kullanan Mehmet Akif Alakurt Adanalı ve Sıla gibi başarılı dizlerde rol aldı. Mehmet Akif Alakurt son zamanlarda oyunculuğu ile de paylaşımları ile adından söz ettiriyor.

mehmet-akif-alakurt-kufur.jpg

BUNU GÖRECEKSEN DİREK GELECEKSİN

Kadınları aşağılayan sözleri ile adından söz ettiren Mehmet Akif Alakurt, bu sefer de yepyeni bir olayla gündeme geldi. Instagram hesabından kendi fotoğrafını paylaşan Mehmet Akif Alakurt, "Bunu görmek istersen direkt geleceksin. Oynaşmadan!" notunu düştü.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımın devamında , "Döver, bayıltır, sen uyurken de s... seni. Bilgin olsun." ifadelerini kullandı.

MEHMET AKİF ALAKURT TÜRK KADINLARINI DA AŞAĞILAMIŞTI

Instagram hesabından paylaşım yapan Mehmet Akif Alakurt, "Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadar mükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve hep 'Ben de öyle düşünüyorum' diyen. Zamanla esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir. Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin" ifadelerini kullanmıştı.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN