Yok Artık! Estetiğin de Çivisi Çıktı! Dağ Köyündeki Sosyal Medya Fenomeni De Estetik Yaptırdı

Estetik yaptıran yaptırana. Köy evinin mutfağında yaptığı yemeklerin videosunu çeken sosyal medya fenomeni Taha Duymaz estetik yaptıranlar kervanına katıldı. İşte estetik operasyon ile bambaşka birisine dönüşen Taha Duymaz'ın son hali...

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz estetikle bambaşka biri oldu. Köy evinde yaptığı yemeklerin vidosunu çeken Taha Duymaz estetik ameliyat oldu. Çektiği videolar ile kısa zamanda fenomen olan Taha Duymaz'ın estetik yaptırdıktan sonraki halini görenler tam anlamı ile şoke oldu. Dağ Köyündeki Sosyal Medya Fenomeni De Estetik Yaptırdı. İşte 'Yok Artık! Estetiğin de Çivisi Çıktı' dedirten değişimin kareleri ...

18 YAŞINDAKİ SOSYAL MEDYA FENOMENİYÜZÜNDEKİ DEĞİŞİKLİKLE DİKKATLERİ ÇEKİYOR

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz 5 farklı estetik operasyonu geçirdi. Kısa süre önce burun ameliyatı olan Taha Duymaz, çene, dudak, yanak ve kulak estetiği de yaptırdığı iddia edildi. Yüzündeki estetik sonrası sosyal medya paylaşımlarına ağırlık veren Taha Duymaz'ın son hali takipçileri tarafından beğenildi.

DAĞ KÖYÜNDE ÇEKTİĞİ YEMEK VİDEOLARI İLE FENOMEN OLDU

Hatay'ın Yayladağ ilçesinde yaşayan Taha Duymaz yayla evindeki 5 metrekarelik mutfakta yaptığı yemek videoları ile tanınmıştı. Taha Duymaz'ın geçirdiği iddia edilen 5 ameliyat sonrası tamamen tanınmaz hale geldi. Taha Duymaz'ın son halini beğenenler olduğu kadar çok yapmacık olduğunu iddia edenler de var.

TAHA DUYMAZ'IN MÜKREMİN GEZGİN AÇIKLAMASI AĞIZLARI AÇIK BIRAKMIŞTI

Taha Duymaz'ın kendisi gibi TİK TOK fenomeni olan Mükremin Gezgin hakkında yaptığı açıklama günlerce konuşulmuştu.

Taha Duymaz hamile görünümü sonrası doğum videosu ile dikkat çeken Mükremin Gezgin için bu kadar çok konuşulacak şey varken neden Mükremin Gezgin'i konuşuyoruz demişti.

Kadınlara tecavüz, hayvana şiddet, ekonomik krizin hayatımızı nasıl değiştirdiğinin konuşulması gerekirken Mükremin Gezgin'in konuşulmasının saçma olduğunu açıklayan Taha Duymaz, "Mükremin konuşulması gereken en son konu. Gülün geçin." dedi.

Mükremin Gezgin hakkındaki açıklamalarından sonra Taha Duymaz'ın takipçileri, "Burnu yapılınca doğru konuşmaya başlamış" yorumlarında bulundu.

TAHA DUYMAZ KİMDİR?

Taha Duymaz, Hatay'ın Yayladağ ilçesinde bulunan Güveççi Köyü'nde dünyaya geldi ve bu köyde yaşıyor. 18 yaşında olan Taha Duymaz çok basit malzemelerle dikkat çeken yemekler hazırlıyor. 4. sınıfta okulu bırakan Taha Duymaz, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle arabaya binemiyor ve zamanının çoğunu bu sebeple köyde geçiriyor. Taha'nın yemek videoları kız kardeşi tarafından çekiliyor. Instagram’da 1.2 milyon Tiktok’ta ise 1.9 milyon takipçisi bulunan Taha Duymaz, 5 metre karelik köy evinin mutfağında hazırladığı yemek videoları ile fenomen hale gelmişti.


Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hayat Haberleri