Ahu Tuğba Çıldırdı! Çılgın Aşkı Çark Edince Ağzına Geleni Saydı: Sayemde Para Kazandı Hala Beni...

Ahu Tuğba Çıldırdı! Çılgın Aşkı Çark Edince Ağzına Geleni Saydı: Sayemde Para Kazandı Hala Beni...

"Meriç Erkan olarak öldüğünü Mahmut Erkan olarak yeniden doğduğunu" açıklayan bir dönem Ahu Tuğba'nın Çılgın Aşığı olarak tanınan Meriç Erkan "Her şeyin kurgu olduğunu tüm senaryonun reyting için planlandığını" açıkladı. Meriç Erkan'ın bu açıklaması üzerine Miami'den açıklama yapan Ahu Tuğba tam anlamı ile açtı ağzını yumdu gözün.

Bir dönem ünlü oyuncu Ahu Tuğba'nın Çılgın Aşkı olarak tanınan Meriç Erkan yıllar içinde çok değişti. Meriç adını kullanmayacağını açıklayan Meriç Erkan maneviyata yöneldiğini belirterek adını değiştirip Mahmut yaptığını söyledi. Bundan sonraki hayatına Mahmut olarak devam edeceğini açıklayan Meriç Erkan bir zamanlar Ahu Tuğba ile olan görüntülerinin kurgu olduğunu söyledi.

O DÖEM BİR HATAYDI, KURGUYDU, AHU TUĞBA'YA KARŞI BİR ŞEY HİSSETMİYORDUM

Çıktığı televizyon programlarında her şeyin bir doğaçlama olduğunu belirten eskinin Meriç Erkan'ı şimdinin de Mahmut Erkan'ı 'Sen ahu Tuğba'ya aşıksın o da seni kabul etmiyor' diye bir senaryo çizildiğini gerisinin de ona bırakıldığını söyleyerek "Bir duygum yoktu. Ahu Tuğba'ya karşı hiç bir şey hissetmedim. Ben o dönemin yalancısıydım. Bu bir hataydı. Bu kurguya razı edilmiştim" dedi.

ahu-tugba.jpg

MERİÇ OLARAK ÖLDÜM MAHMUT OLARAK YENİDEN DOĞDUM

Artık yatırımını ahirete yaptığını söyleyen Meriç Erkan olarak ünlenen Mahmut Erkan, hayatta aradığını bulduğunu belirterek "Reyting getirecek şeyler yaptığım sürece her şey yolundaydı. Dans ederken hiç hoş değildi. Ben Meriç adı ile öldüm. Öldüğüm adı ve o dönem yaşadıklarımı düşünemiyorum. Mahmut adı ile yeniden doğdum şimdi bu ad ile yaşıyorum" dedi. "O dönem görevim insanları eğlendirmekti. Bir kurgunun içinde oynuyordum" diyen Meriç Erkan şimdiki adı ile Mahmut Erkan o dönemde yaptıklarının bir hata olduğunu ifade etti.

meric-erkan-ahu-tugba.jpg

AHU TUĞBA'DAN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Meriç Erkan olarak ünlenen Mahmut Erkan olarak aşamaya devam eden Erkan'ın açıklamaları üzerine Ahu Tuğba açtı ağzını yumdu gözünü. İki kızı ile birlikte Miami'de yaşayan Ahu Tuğba Meriç Erkan'ın "Ahu Tuğba'ya karşı hiçbir şey hissetmiyordum. Bir senaryo verdiler oyna dediler oynadım. Bir dönemin yalancısıyım. Bu büyük bir hataydı" sözleriyle çileden çıktı.

Meriç Erkan'ın yıllar sonra çark etmesine çok sinirlenen Ahu Tuğba "Yıllar sona ne işi var gazetelerde televizyonlarda? Ben yıllarca bu adamla aramda bir şey yok dedim. Aramızda bir şey olmadığını defalarca söyledim. 1988 yılında benimle bir film çekti ondan sonra benim adım üzerinden ünlü olmaya çalıştı. Ahu Tuğba'yı seviyorum diyen o dönem televizyona çıkıyordu. Herkes kendi reklamının peşindeydi. Meriç Erkan benim üzerinden ünlü oldu, para kazandı. Ben hakkımı ve iyi niyetlerimi kendisine halel etmiyorum. Gitsin işine baksın. Yine benim adımı sömürüyor" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN