Acun Ilıcalı Aşka Geldi! Kızından Küçük Sevgilisi İçin Bakın Ne Yaptı?

Acun Ilıcalı Aşka Geldi! Kızından Küçük Sevgilisi İçin Bakın Ne Yaptı?

2020 yılında dede olan Acun Ilıcalı yeni aşka yelken açtı. 1990 yılında doğan kızı Banu Ilıcalı'dan tam 9 yaş küçük olan hemşire sevgilisinin doğum gününü kutladı. Acun Ilıcalı'nın genç sevgilisine yaptığı doğum günü sürprizi ise magazin dünyasında bir hayli konuşuluyor.

A ilesi ile birlikte gözlerden uzak yaşayan Banu Ilıcalı Acun Ilıcalı'nın 1989 yılında yaptığı ilk evliliğinden dünyaya geldi. Banu Ilıcalı'nın annesi Seda Başbuğ'dur.acun Ilıcalı'nın değişik evliliklerinden ayrıca Leyla, Yasemin ve Melisa adında 3 kızı daha var.

4 KIZI OLAN ACUN ILICALI'NIN TORUNU DA KIZ

4 kız babası olan Acun Ilıcalı 2020 yılında büyük kızı Banu Ilıcalı'dan dede oldu. Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı'nın da bir kızı olmuşdu ve küçük kızına Begüm adını verdi.

acun-ilicali-torun.jpg

53 yaşında olan Acun Ilıcalı'nın Mucize çocuk dediği kızı Banu Ilıcalı 2003-2008 yılları arasında Üsküdar Amerikan Lisesi'ni bitirmiştir. 2012 yılında Koç Üniversitesini bitirdi. Banu Ilıcalı, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde de okudu. Banu Ilıcalı 2016 yılında Efe Ceyhun ile hayatını evlendi ve bir kız çocuğu annesi olmuştur.

ACUN ILICALI'NIN YENİ AŞKI KENDİSİNDEN 30 YAŞ KÜÇÜK

1999 yılında Yalova'da dünyaya gelen Ayça Çağla Altunkaya ile adı uzun süredir anılan Acun Ilıcalı Fenerbahçe'nin Yunan asıllı yıldızı Dimitris Pelkas'ın düğününe sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte katılmıştı. Ayça Çağla Altunkaya ile ilk kez Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen Survivor yarışması sırasında görüntülen Acun Ilıcalı bir çok ünlü ismin katıldığı düğün törenine sevgilisi ile katıldı. Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirilen düğüne kendisinden 30 yaş küçük olan Ayça Çağla Altunkaya ile katılan Acun Ilıcalı böylece ilişkisine yeni bir boyut kattı. Ayça Çağla Altunkaya, Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı'dan tam 9 yaş küçük. 53 yaşında yeni bir aşka yelken açan acun Ilıcalı'nın yeni sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya 23 yaşında.

Aslında hemşire olan Ayça Çağla Altunkaya zaman zaman O Ses Türkiye kulisinden ve Masterchef kulisinden de fotoğraflar paylaştı. Ayça Çağla Altunkaya ile acun Ilıcalı'nın şimdilik mutlu birlikteliği devam ediyor.

acun-ilicali-sevgilisi-ayca.jpg

ACUN ILICALI'DAN GENÇ SEVGİLİSİNE DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin Yunan yıldızı Dimitris Pelkas'ın düğününe sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile görüntülenmişti.

Aşkları artık resmiyete dökülen Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya çifti, bu kez yeni bir paylaşımla magazin gündemine bomba gibi düştü. Acun Ilıcalı genç sevgilisinin doğum gününe özel bir süpriz yaptı.
İlk kez sevgilisiyle birlikte poz veren Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın doğum gününü kutladı. Ayça Çağla Altunkaya'nyla başbaşa yemeğe çıkan Acun Ilıcalı yaptığı paylaşımın altına, "Çok şey yazarım ama yüzüne söylemek en güzeli. Doğum günün kutlu olsun, yüzün hep gülsün... Nice mutlu yılların olsun" ifadelerini kullandı.

ACUN ILICALI EVLİLİK SORUSUNA KISMET DEDİ

1969 Edirne doğumlu olan Acun Ilıcalı toplam 4 tane resmi nikah ile evlilik yaptı. Dört evliliğinden 4 kızı olan Acun Ilıcalı 23 yaşındaki hemşire sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile evlilik düşünüp düşünmediği sorusuna Ayça Çağla Altunkaya 'yı düşünceli ve nazik bulduğunu söyleyerek "beni mutlu ediyor kısmet" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN