Temmuz'da Başınıza Neler Gelecek? Burçları Temmuz Ayında Bekleyen İyiler ve Kötüler

Temmuz'da Başınıza Neler Gelecek? Burçları Temmuz Ayında Bekleyen İyiler ve Kötüler

Temmuz ayı, hem kişisel hem de profesyonel olarak gelişmek için birçok fırsat vaat ediyor. Tabi ki fırsatları görüp değerlendirmek gerekir. Fırsatları kaçırmak istemeyenlerin imdadına ise burçlar yetişiyor. İşte Temmuz ayında başınıza gelmesi muhtemel iyi ve kötü şeylerin ipuçları...

Genel olarak olumlu kozmik hava ile, odaklandığımız herhangi bir alanda ilerleme görebiliriz. Aşk hayatınızın büyümesini mi istiyorsunuz? Gerçekleştirebilirsin. Bir sonraki kariyer hedeflerinizi yakalamak ve geçmişin üzerine sünger çekmek ister misiniz? Şanslısın. Parıldamak ve en fit halinizle ilk kez sahneye çıkmak ister misiniz? Yıldızlar senin tarafında...

temmuz-burclar.jpg

BİRAZ DA EĞLENMENİN ZAMANI GELDİ

Hadi eğlenelim yaz geldi. Gezegenlerimizin birçoğunun bu ay özellikle baharatlı olmasıyla, serbest bırakmaya ve zevk peşinde koşmaya hazır olacaksınız. Şans ve mucizeler gezegeni Jüpiter, Koç burcuna enerji vermeye devam ediyor. Bu sizi en büyük tutkularınızın peşinden gitmeye, arzularınızı kovalamaya ve egonuzu ilk sıraya koymaya teşvik eder. Cazibe gezegeni Venüs, ayın çoğunu İkizler semalarında flört ederek geçirir, sizi sosyalleşmeye ve yeni deneyimlerle tanışmaya teşvik eder. Ayrıca, Aslan Sezonu ayın son üçte birinde geliyor, kendinizi ifade etme ve dünyaya sizi neyin mutlu ettiğini gösterme havasında olmanız garanti.

temmuz-burc-yorum.jpg

TABİKİ İŞE GİTME ZAMANI

Haydi üretken olalım. Bu ay gezegensel enerjinin çoğu kendimizden zevk almaya odaklanırken, aynı zamanda bazı büyük para, büyük kariyer ve büyük başarı titreşimleri de var. Bunun nedeni, sürüş ve güç gezegeni Mars'ın yaklaşık iki ay kalmak için Boğa burcuna gireceğidir. Bu size profesyonel yaşamınızda büyük hamleler yapmaya veya mali durumunuzu yeniden yapılandırmaya konsantre olmak için gereken odak, esneklik ve azim sağlayacaktır. Bu enerjiyle ilgili en iyi şey, uzun vadede dikkatli ve metodik bir şekilde ilerlemek ve inşa etmek için boğanın dayanıklılığına sahip olmanızdır. Şimdi başlatılan her şeyin arkasında kalan güç var. Ayrıca, Oğlak burcunda ay ortasında gerçekleşen dolunay ile birlikte, hırslar ve profesyonel hedefler dikkat çekecek ve bizi bir sonraki büyük dönüm noktalarımıza topluca ulaşmaya itecek.

yengec-burcu.jpg

YENGEÇ MEVSİMİ BAŞLIYOR

“Hissettiklerimizle” temasa geçelim: Yengeç enerjisi bu ay her yerde olacak. Her şeyden önce, güçlü güneş, Temmuz ayının çoğunu yengecin gelgit havuzlarında yüzerek geçirecek. Ayrıca, ayın başlangıcında, Haziran sonunda gerçekleşen ve bizi yeni duygusal yollar oluşturmaya ve akrabalarımızla daha yakın olmaya teşvik eden Yengeç burcundaki yeni ayın gücünü hala hissedeceğiz. Zihnin gezegeni Merkür de ayın büyük bir bölümünde bu sularda yüzerek düşüncelerimizi duygu ve sezgilerle renklendirecek. Oh, ve bu yeterli değilse, ayın ortasında ilişkiler gezegeni Venüs de Yengeç'te rahatlamaya çekilecek. Bu, her yerde samimi bağlantılar kurmanın yanı sıra yeterli ve hassas hissetmemizi sağlar. İlişkilerimizde “yukarı” yönde hareket etmek en önemli önceliğimiz olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN