Bizden Uyarması: 3 Burcu Felaket Bir Pazar Bekliyor! Sizde Bu Burçlardan Birisi misiniz?

Bizden Uyarması: 3 Burcu Felaket Bir Pazar Bekliyor! Sizde Bu Burçlardan Birisi misiniz?

Balıklar söylenenlere inanmakta güçlük çekerken kovalar günün sonunda yorulacak, oğlaklarda bir çayma hali var, yaylar ise pazarlık için masada, yalanlardan kaçan akrep istediğine kavuşurken teraziler kaynaşmak için fırsat yakalayacak, başakla yine aklına geleni almaya meyilli, aslanlar sert bir eleştiri alırken yengeçler duygularını gizleyecek, ikizleri pişmanlık boğaları da sınırlı kaynaklar yoracak, koçlar için aile ön planda. İşte 3 Temmuz burç yorumları...

3 TEMMUZ 2022

KOÇ : AİLE HAYATINIZ ÖNDE GELECEK

Bu pazar her türden fırsat yakalanabilir, ancak her şey muhtemelen aile hayatıyla ilgili olduğu için bu fırsatları kovalayamayabilirsiniz.

Macera ve heyecan peşindesiniz ve bunları akrabalarınızın size sunabileceğine inanmıyor gibisiniz. Önemli miktarda para harcamayı gerektiren planlardan kaçının.

BOĞA : SINIRLI KAYNAKLAR İLE YETİNECEKSİNİZ

Bu pazar fazla enerjiden faydalanmıyorsunuz, bu nedenle sınırlı kaynaklarınızla devam etmeniz gerekecek.

Yeterince dinlenmediğiniz için kendinize muhtemelen kızacaksınız. Günün çok hızlı geçeceğini hissedecek ve ardından korkunç pazartesi ile yüzleşmeniz gerekecek. Bazı Boğalar dışarıda biraz zaman geçirirlerse kendilerini daha iyi hissedebilirler.

19-haziran-burc.jpg

İKİZLER : KARARINIZDAN PİŞMAN OLDUNUZ

Kendinizi belirli bir konuda sorumlu ilan ettiniz ve görünüşe göre artık bu konuyla ilgili verdiğiniz sözü tutmak için elinizi yükseltmenin zamanı geldi.

Bundan pek memnun olmadığınızı ve geçmiş kararınızdan pişman olduğunuzu söylemeye gerek bile yok. Partneriniz size yardım edebilir, ancak karşılığında bir şey isteyecektir, böylece daha fazla belaya girersiniz.

YENGEÇ : DUYGULARINIZI KENDİNİZE SAKLAYACAKSINIZ

Aşk adına çaba göstermek için en iyi gün değil, bu yüzden duygularınızı kendinize saklamak isteyebilirsiniz. Bu, yanlış kişinin peşinde olduğunuz nedeniyle de insanların başka yaşam öncelikleri peşinde koşmakla meşgul olabileceği için de olabilir.

Ancak bu, cesaretinizi kırmamalı ve kiminle ilgilendiğinizi ve kimi sevdiğinizi anlamayı bırakmanız gerektiği anlamına gelmez.

19-haziran-burclar.jpg

ASLAN : SERT BİR ELEŞTİRİ ALACAKSINIZ

Bu pazar pek sevecen görünmüyorsunuz, tam tersine, herhangi bir koşula bağlı olmaksızın herkesi hizmetinizde görmeye meyillisiniz.

Bu nedenle, yakın birinden oldukça sert bir eleştiri almanız ve çok daha cömert ve anlayışlı biriyle karşılaştırılma şansınız yüksektir.

BAŞAK : İHTİYACINIZ OLMAYAN ŞEYLER SATIN ALMAYIN

Finansal işlemler ve fırtınalı günler için kenara para ayırma günü. Ancak görünen o ki, sorumluluğunuz çok uzun sürmeyecek ve çok geçmeden kendinizi ihtiyacınız olmayan önemli bir satın almayı düşünürken bulacaksınız.

Bu satın almayı yapmaya karar verdiğinizde kimse sizi bundan vazgeçirmek için çalışmaz. Bu yüzden, kendiniz için uygun bir şey satın alırken en azından özelliklerini kontrol ettiğinizden emin olun.

19-haziran-burc-yorumlari.jpg

TERAZİ :ÖNEMLİ BİR KAYNAŞMA FIRSATI İLE KARŞIKARŞIYASINIZ

Bu pazar ciddi bir kaynaşma fırsatı olabilir, belki de süslü bir etkinliğe davetlisiniz. Bu konuda çok heyecanlısınız ve günün büyük bir kısmını buna hazırlanmak için harcayacaksınız.

Beklentilerinizi çok yüksek tutmayın çünkü şans ve doğru zamanda doğru yerde olma meselesi de önemli.

AKREP : YALANLARDAN KAÇMAK İÇİN HARİKA BİR GÜN

Yalanlar diyarından kaçmak istiyorsanız, bu pazar sizin için mükemmel bir zaman çünkü etrafınızda bir tür dürüstlük salgını var.

Söyleneceklerin yarısından fazlasını duymak istemeyebilirsiniz, ancak başkalarının sizin yaptığınızı nasıl gördüğünü bilmenin garip bir rahatlığı da vardır.

1450230.jpg

YAY : PAZARLIK ETMEK İÇİN MASAYA OTURACAKSINIZ

Size yaşam tarzınızdaki bir şeyi değiştirme şansı sunuluyor ancak bunun çok fazla uğraşı gerektirdiğini ve zahmetten daha az faydası olduğunu hissedebilirsiniz.

Bazı Yaylar diğerlerinden daha cesur olacak ve daha iyi şartlar için pazarlık etmeye çalışacaklar.

OĞLAK : HEYECANLA KABUL ETTİĞİNİZ TEKLİFİ REDETMEYE HAZIRLANIYORSUNUZ

Partnerinizin bir teklifini ilk başta büyük bir heyecanla kabul ediyorsunuz ama tek başınıza kaldığınızda bu fikrinizin değişme ihtimali var.

Rutinin dışına çıkmak için can atıyorsunuz ama aynı zamanda hiçbir şeyden sorumlu tutulmak istemiyorsunuz. Seçimlerinizi nasıl telafi edebileceğinizi görmek ilginç olacak.

15-haziran-burc-yorum.jpg

KOVA : GÜNÜN SONUNDA ÇOK YORULACAKSINIZ

Önünüzde rahat bir pazar günü olmasına rağmen, iletişim kuracağınız insan sayısına bakılırsa, sonunda çok yorgun olacağınızdan emin olabilirsiniz.

Zihinsel enerjiden ve herkesin hikayesine fazla dahil olacağınız gerçeğinden bahsediyoruz. İç güdüleriniz, özellikle de kendinizi beladan uzak tutma iç güdüleriniz bugün pek işlemeyecek.

BALIK : SİZE SÖYLENEN HER ŞEYE ARTIK İNANMIYORSUNUZ

Mevcut eğilim merakınızı artırıyor gibi görünüyor ve muhtemelen sorularınıza cevap almak için gerektiği kadar ileri gideceksiniz.

Gizli bir romantizm için kötü bir zaman değil ve gizli diyoruz çünkü en iyisi sağduyulu olmak. Artık size söylenen her şeye inanmaya daha az eğilimlisiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN