Hande Güneş'in Türk Kadını Yanıtı Yıktı Geçti! İşte Sosyal Medya'da Olay Olan Yanıt

Hande Güneş'in Türk Kadını Yanıtı Yıktı Geçti! İşte Sosyal Medya'da Olay Olan Yanıt

Milletler Ligi'nde Japonya'yla karşı karşıya gelen A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Hande Baldın ve Zehra Güneş'in şov yaptığı maçı 3-1 kazandı. Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde oynadığı 11 Maçın 7'sini kazanarak finallere gitmeyi garantilemişti. 022 FIVB Voleybol Milletler Ligi Finalleri ise, 13-17 Temmuz 2022 tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek.

Kanada'nın Calgary kentinde oynanan Milletler Ligi'nde Türkiye 11. maçında güçlü rakibi Japonya'yla karşı karşıya geldi. Hande Baldın ve Zehra Güneş'in yıldızlaştığı maçta Filenin Sultanları güçlü rakibini devirmeyi başardı.

Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Sultanlar, ilk iki seti 25-20 ve 25-15 kazanmayı başardı. Filenin Sultanları, güçlü rakibine karşı üçüncü seti 25-18 kaybetti.

Dördüncü sette ise tam bir düello yaşandı. Karşılıklı sayılarla geçen setin sonunda ise Hande ve Zehra'nın etkili oyunuyla gülen taraf Türkiye oldu. File'nin Sultanları son seti 25-22 alarak maçtan 3-1 galibiyetle ayrılmayı başardı.

hande-gunes-filenin-sultani.jpg

HANDE VE ZEHRA'DAN MUHTEŞEM PERFORMANS

Milliler, VNL sıralamsında 3. sırada yer alan ve çok zor yenilen Japonya'ya karşı Hande ve Zehra'nın etkili oyunlarıyla galibiyete uzandı. Hande Baladın; 18 sayı, 1 blok, Zehra Güneş; 16 sayı, 6 blok 1 Eda Erdem; 15 sayı 5 blok, Meryem Boz ise 9 sayı ile oynadı.

GÜLÜŞMELERE NEDEN OLAN İLGİNÇ OLAY

Türkiye ile Japonya arasında oynanan müsabakanın zorlu 4. seti ilginç bir olaya da tanıklık etti. Filenin Sultanları 19-17 gerideyken Cansu'nun pasında Zehra Güneş ortadan smaca yükseldi. Top ilk önce Japonya blokuna takılırken ardından Zehra'nın kafasına çarptı. Yön değiştiren top, Japonya sahasına düştü ve sayı Türkiye'nin oldu. Sayı sonrası hem gülüşmeler hem de büyük sevinç yaşandı.

11 MAÇTA 7. GALİBİYET

Milletler Ligi'nde 22 puanla 6. sırada yer alan Türkiye şu ana kadar oynadığı 11 maçta 7 galibiyet aldı ve 24 puan topladı. Milliler son maçında lider Amerika Birleşik Devletleri karşılaşacak.

FİNALLER ANKARA'DA

Final serisi 13-17 Temmuz 2022 tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek olan VNL’de üç hafta sonunda puan cetvelinde ilk 8 sırada yer alan takımlar finallerde mücadele etme hakkı kazanacak. Türkiye, Hollanda maçında aldığı galibiyetle finallere katılmayı garantilemişti.

2018 yılından bu yana Voleybol Milletler Ligi adıyla düzenlenen organizasyonda Türkiye, 2018’de ikincilik, 2019’da dördüncülük, 2021 yılında da üçüncülük elde etti.

hande-gunes-turk-kadini.jpg

VERDİĞİ RÖPORTAJLA GÖNÜLLERİ FETHETMİŞTİ

Cemal Can Canseven'in YouTube kanalında konuşan Zehra Güneş, Kendisine yöneltilen, "Voleybolda seni başarıya taşıyan en büyük motivasyonun ne?" sorusunu yanıtladı.

Genç voleybolcu, "Voleybolda beni başarıya taşıyan en büyük motivasyonum; gelecek nesillere aktardığımız örnek başarılar, sahada duruşumuz, karakterimiz, Türk kadını olarak onlara gösterdiğimiz gücümüz ve bunu onlara olabildiğince aktarıp nesillerce yaşatabilmektir." dedi.

Zehra Güneş röportajın devamında kendisine yöneltilen "Uğurlu bir eşyan var mı?" sorusuna da, "Kolyelerim ve küpelerim." yanıtını verdi.

hande-gunes.jpg

TEKNE POZLARIYLA ÇOK KONUŞULDU

Milli voleybolcu Zehra Güneş sahadaki performansı kadar özel hayatıyla da gündeme geliyor. Güzel voleybolcu, son olarak sosyal medya hesabından sevgilisi Eren Dişli ile verdikleri tekne pozlarını paylaştı. Güneş'in bu paylaşımı takipçileri tarafından büyük beğeni topladı.

Popüler voleybolcu Zehra Güneş, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir ödül törenine derin göğüs dekolteli mini elbisesi ile de adından söz ettirmişti.

Yılın Stil Sahibi Sporcusu ödülünü alan 22 yaşındaki güzel voleybolcunun bağcıklı ayakkabısı ise günlerce konuşulmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN