Kupanızı Nasıl Tuttuğunuz Kişiliğinizi Ortaya Çıkarıyor! İşte Kupanızı Tutuşunuza Göre Kişilik Testi

Kupanızı Nasıl Tuttuğunuz Kişiliğinizi Ortaya Çıkarıyor! İşte Kupanızı Tutuşunuza Göre Kişilik Testi

Henüz fark etmediyseniz, hayatımız boyunca çoğu zaman bardağımızı nasıl tuttuğumuz aynıdır. Alışkanlıklarımıza bakarak kendimiz hakkında daha fazla şey öğrenebilir ve bardağı tutma şeklimiz kişiliğimiz hakkında çok şey söyleyebilir. Kupanızı Nasıl Tuttuğunuz Kişiliğinizi Ortaya Çıkarıyor! İşte Kupanızı Tutuşunuza Göre Kişilik Testi...

Bardağınızı nasıl tuttuğunuza en yakın olanı seçin.

Seçtiniz mi? Haydi, kişiliğiniz hakkında size ne söylediğini öğrenmek için ilerleyin

bardak-tutma-sekli-1.jpg

1 KOLU TÜM ELİNLE TUTUYORSUNUZ

Hedef belirleme ve onlara ulaşma konusunda kadife eldivenli demir bir el gibisin. Çabalarınızda zahmetsiz görünüyorsunuz, ancak içeride, dürtü ve iradeniz herkesinkinden daha güçlü. Kendinizi bir gün kupanızı böyle tutarken yakalarsanız (normalde böyle yapmazsanız), bu stres altında olduğunuz veya bir şey hakkında gergin olduğunuz anlamına gelebilir. Kendinizi yansıtmak ve refahınıza öncelik vermek için iyi bir zaman olacaktır.

bardak-tutma-sekli-2.jpg

2 SAPIN KENARINDAN HAFİFÇE TUTUYORSUNUZ

Çok mantıklı ve detay odaklısın. Kupalarını bu şekilde tutan insanlar aynı zamanda çok görevli olma eğilimindedir. Aynı zamanda biraz mükemmeliyetçi olduğunuz için her zaman bir şeyler yapmaya odaklanırsınız. Kendinizi bir gün kupanızı böyle tutarken yakalarsanız (normalde böyle yapmazsanız), bu stresli olduğunuz anlamına gelebilir çünkü o sırada iş veya hayat sizden çok fazla şey talep ediyordur. Böyle bir durumda, sorunlarınızı dinleyebilecek ve size yürekten tavsiyelerde bulunabilecek yakın bir arkadaşınızla biraz zaman geçirin. Her şeyi daha iyi yapacak.

bardak-tutma-sekli-3.jpg

3 KOLU PARMAKLARININ ARASINA KOYUP KUPAYI ALIYORSUNUZ

Girişken ve giden birisiniz ve harika kişilerarası ilişkilere sahipsiniz. Açık fikirlisiniz ve farklı görüş ve bakış açılarını benimseyebilirsiniz. Bazen kararlı ve kararlı da olabilirsiniz. Kendinizi kupanızı bu şekilde tutarken yakalarsanız, bu tamamen rahat olduğunuzun ve hayat hakkında harika hissettiğinizin bir işaretidir! Belki de moralin bozukken bardağını bilerek böyle tutmalısın - kim bilir, bu senin moralini düzeltebilir.

bardak-tutma-sekli-4.jpg

4 KOLU SADECE PARMAKLARINIZLA TUTUYORSUNUZ

Fikrinizi söylemekten korkmuyorsunuz! Ayrıca zekanızla da tanınırsınız. Kullanışlılığınız ve becerikliliğiniz, kendinizi içinde bulabileceğiniz her duruma uyum sağlamanıza yardımcı olur. Sağlıklı kişiler arası ilişkiler kurarsınız ve tam da doğru miktarda dışa dönük olursunuz. Kendinizi kupanızı böyle tutarken yakalarsanız, mevcut durumdan memnunsunuz demektir. İşlerin senin için nasıl gittiği konusunda mutlusun.

bardak-tutma-sekli-5.jpg

5 BAŞPARMAĞINIZI KULPUN ALTINA SOKUP KUPANIN GÖVDESİNİ TUTUYORSUNUZ

Son derece iyimser ve rahatsınız. Her şeyi olumlu bir şekilde yorumlama eğilimindesiniz, bu nedenle arkadaşlarınız gerçekten etrafınızda olmaktan hoşlanıyor. İyi bir lidersiniz çünkü ayrıntılara çok fazla odaklanmak yerine büyük resmi görüyorsunuz. Kendinizi kupanızı bu şekilde tutarken yakalarsanız, işler sizin için iyi gidiyor demektir veya sonunda uzun vadeli bir hedefe ulaşmak üzeresiniz.

bardak-tutma-sekli-7.jpg

6 KOLU TUTUYOR VE SERÇE PARMAĞINIZ VE YA BAŞPARMAĞINIZLA DESTEKLİYORSUNUZ

Şu anda hayatınızdan oldukça memnunsunuz. İstikrar arıyorsunuz ve rutininizdeki ani değişikliklerden hoşlanmıyorsunuz. Eşyaları geldikleri gibi alırsın. Kendinizi bir gün kupanızı böyle tutarken yakalarsanız (normalde böyle yapmazsanız), bu dinlenme zamanının geldiği anlamına gelebilir. Kendinize ihtiyacınız olan alanı biraz huzur ve sessizlikle vererek kendinize iyi bakın.

bardak-tutma-sekli-6.jpg

7 SAPIN KARŞI TARAFINI TUTTUYORSUNUZ

Konvansiyona bağlı kalmazsınız ve kutunun dışında düşünürsünüz! Ayrıca birçok orijinal fikriniz var ve inandığınız şeyin arkasında duruyorsunuz. Kendinizi kupanızı böyle tutarken yakalarsanız, gerçekleşmek üzere olan yeni fikirlerle dolup taşıyorsunuz demektir! Sadece orada kal ve zihninin özgürce dolaşmasına izin ver.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN