Zeka Bulmacası: 30 Saniye İçinde T-shirtte kaç Delik Olduğunu Bulun

Zeka Bulmacası: 30 Saniye İçinde T-shirtte kaç Delik Olduğunu Bulun

Günlük koşuşturmaya biraz ara vermek ister misiniz? Bir nefes almalık araya kimin ihtiyacı yok ki? Zeka bulmacaları bazen insanların hayata bir dakikalığına ara vermesine neden oluyor. Bu bir dakikalık ara ise gün boyu yapacaklarınıza odaklanmanızı sağlıyor. İşte bugünün zeka bulmacası...

Zeka bulmacası kimin hoşuna gitmez ki? Ama zor olmamak kaydıyla tabiki de. Çünkü zor bulmacalar insanı rahatlatmak yerine daha da strese sokuyor. İşte hem kolay hem de sizi bir an olsun günlük rutinden koparacak zeka bulmacası. Bu günkü bulmacada, tişörtte kaç delik olduğunu belirlemeye çalışacaksınız. Bu zeka bulmacasınız 30 saniyede çözebilir misin? İşte denemesi bedava...

BU TİŞÖRTTE KAÇ TANE DELİK VAR? HADİ BULUN BAKALIM

Tişörtte kaç delik var? zeka bulmacası biraz olsun beynini çalıştırmak isteyenler için. Burada yer alan bu beyin bilmecesi, eğlenceli oyunlar ve bulmacalar oynamayı sevenler içindir.

ZEKA BULMACASINI ALIŞILMIŞIN DIŞINDA ANALİZ EDİN

Zeka oyunları, bu zeka oyunları yaratıcı düşünme ile çözüldüğü için basit bir bilmeceyi veya bir bulmacayı daha ilginç hale getirir. Bu bilmeceleri çözerken, sorunu biraz farklı ve alışılmışın dışında analiz etmeniz gerekiyor. Çözüme ulaşmak için yaratıcı bir zihin kullanmanız gerekir, çünkü cevap hemen önünüzde olmayacaktır. Bu yüzden, resimdeki tişörtte kaç delik olduğunu belirlemeniz gereken ilginç bir zeka oyunu hazırladık.

siyah-tisortte-kac-delik-var.jpg

30 SANİYE İÇİNDE BU SİYAH TİŞÖRTTE KAÇ TANE DELİK OLDUĞUNU BULUN

Yukarıdaki resimde gördüğünüz siyah tişörtte kaç tane delik olduğunu belirlemeniz gerekiyor. Yaratıcı bir zihin bu bulmacayı 30 saniyede çözebilir. Cevap düşündüğünüz kadar basit olmadığı için soruyu cevaplamadan önce resme dikkatlice bakmanız gerekmektedir. Unutmayın siyah bir tişörtte delik arıyorsunuz. İşte en büyük ipucunu da verdik. Daha ne istiyorsunuz bu basit zeka bulmacasını çözmek için?

MAUSU SAKIN AŞAĞIYA KAYDIRMAYIN CEVAP HEMEN ALTTA

Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden fazla ileri mausu kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun.

İpucu: Tişörtün yakası ve altı da deliklerdir.

İŞTE SİYAH TİŞÖRTTEKİ DELİK SAYISI

Bu zeka bulmacasında, tişörtte iki adet şeffaf delik olduğunu analiz etmeniz gerekiyordu. Bu, tişörtün ön tarafında 2, tişörtün arka tarafında 2 delik olduğu anlamına gelir. Tişörtün kollarında iki delik var. Bir delik tişörtün yakasında ve son delik tişörtün altında. siyah tişörtte toplam 8 tane delik var.

tisort-bulmacasi.jpg

Sizde 8 deliği toplam 30 saniye de bulabildiniz mi?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (86)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
86 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN