İstanbul Boğazı yağışın ardından turkuaz renge büründü

İstanbul Boğazı yağışın ardından turkuaz renge büründü

İstanbul’da yaklaşık 3 gün süren yağışların ardından denizin rengi turkuaza büründü. İstanbul Boğazı’nda oluşan renk değişimi, Rumelihisarı, Kız Kulesi, Fatih Sultan Mehmet ve 15 Temmuz Şehitler köprüleriyle birlikte havadan görüntülendi.

İstanbul’da yaklaşık 3 gün boyunca etkili olan yağışların ardından denizin rengi turkuaza döndü. İstanbul Boğazı’nda oluşan renk değişimi havadan görüntülendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından kentte etkisini gösteren yağışların sonrasında Boğaz’ın turkuaz rengi dikkati çekti. Rumelihisarı, Kız Kulesi, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile birleşen manzara seyirlik görüntüler oluşturdu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN