Erkeklerin terk etmediği bir kadının 10 sırrı

Erkeklerin ayrılmadığı ve güçlü aile ilişkileri kurduğu tecrübeli kadınların deneyimleyerek öğrendiklerini bu sayfada bulabilirsiniz. Evet, bu çok kolay değil - bazıları için imkansız bile. Ama denemekte ya da bilmekte fayda var.

Erkekler ne tür kadınlardan ayrılır? Burada tek bir cevap yok ve çoğu zaman söylenenler yavan bile gelebilir. Belki sorun kadın niteliklerinde değil, başka bir şeydir.

ERKEKLERİN TERK ETMEDİĞİ KADINLARIN BİR KAÇ SIRRI

Bir erkek hayatın anlamı değildir, dünyanın merkezi değildir, nihai rüya da değildir. Dünya, bir kadının hayatında bir erkeğin varlığından çok daha geniş ve daha ilginç. Bu yüzden kendini ona bağlamamalısın, sen onun hizmetçisi değilsin. Bir erkekle birlikteysen sadece orada ol ve yakınlığın tadını çıkar.

BİR KADIN ERKEĞİ TERK EDECEK POZİSYONDA OLMALI

Her kadın, en azından teorik olarak erkeğini terk edebilmelidir. Mali açıdan bağımsız, profesyonel olarak kendi ihtiyaçlarını karşılayan ve kişisel olarak kendi kendine yeterli olmalıdır. Böyle bir kadını kaybetmek çok korkutucudur.

HER ZAMAN EVİNDE GÜZEL YEMEKLER OLSUN

Kadın her zaman ocağın bekçisidir. Ve başka bir şey değil. Nefis kebaplar yapamayabilirsiniz ama nefis kek yapabilirsiniz. Yada sıcacık lezzetli bir çorba da işinize yarar. Unutmayın lezzetli yiyecekler her zaman işe yarar.

ERKEK KAZANDIĞI TÜM PARAYI KADINA VERMEMELİ

Hiçbir gerekçeyle bir erkek kazandığı tüm parayı bir kadına vermemelidir. Ve bir şey daha: erkeklerin ayrılmadığı bir kadın asla cebine bakmaz.

GEREKSİZ YERE KAVGA ETMEMELİ

Erkeklerin terk etmediği bir kadın, eşi ile asla gereksiz yere tartışmaz. Skandal yaratmaz, şüphelerle uğraşmaz, başkalarına kötü ruh hallerini yansıtmaz, dırdır etmez.

HER ZAMAN İYİ GÖRÜNÜR

Her zaman mükemmellik için çabalar. İyi görünmeye çalışır. Kötü alışkanlıklarıyla mücadele eder. Kendisine özen gösterir. Bir kadın daima temiz olmalı ve temiz güzel giyinmelidir. Güzel giyinmek para ile olmaz ki temiz giysileriniz size tazelik verir. Düşünsenize üstü başı kirli ve ter kokan bir kadın ne kadar çekici olur? O yüzden bakım para ile olmaz sadece kendinize özen göstermeniz gerekir.

Bir kadın zayıf olmalı ama aptal olmaya hakkı yok.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri