Pınar Deniz’den çarpıcı itiraf: Dizide beğenip ailemden istediler!

Pınar Deniz’den çarpıcı itiraf: Dizide beğenip ailemden istediler!

Vatanım Sensin dizisiyle yıldızı parlayan Pınar Deniz'den özel hayatıyla ilgili çok çarpıcı bir itiraf geldi. Doğal güzelliğiyle her zaman büyük bir beğeni alan oyuncu Pınar Deniz, verdiği röportajda magazin gündemine damga vuracak bir detayı paylaştı. İşte Pınar Deniz'in özel hayatıyla ilgili paylaştığı çok konuşulacak detaylar...

Son dönemde meslektaşı Kaan Yıldırım'la yaşadığı aşkla gündeme gelen güzel oyuncu Pınar Deniz, sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden biri.

Kamera karşısında ilk deneyimini 2014 yılında 'Sil Baştan' dizisiyle yaşayan, rol aldığı yapımlarda sergilediği performansla geniş bir hayran kitlesi edinen güzel oyuncu, yaşadığı en ilginç olayı paylaştı.

"Özgüveni düşük bir çocuktum" diyen Pınar Deniz, Alem dergisine verdiği röportajda "Ünlü olmanın hayatını sınırlamasına izin veriyor musun?" sorusunu cevapladı.

pinar-deniz-1.jpg

"OYUNCU LMAK GİBİ BİR HEDEFİM YOKTU"

Cocukluk yıllarına dair bir soruyu yanıtlayan Pınar Deniz, "Hep hayal gücü çok yüksek biriydim ama 'Büyüdüğümde oyuncu olurum' gibi bir hedefim yoktu. Şarkı söylemeyi çok seviyordum ve kendimi hep sahnede ya da sokakta şarkı söylerken hayal ediyordum." dedi.

Çocukluk yıllarında özgüveni düşük bir karakter olduğunu ifade eden Deniz, "Gösterilerde konuşamazdım ama şarkı söylerdim. Herkesin içinde ağlayamazdım, odama kapanıp şarkı söyleyerek duygularımı öyle akıttığımı hatırlıyorum.

İlkokulda Tolgahan'ın CD'lerini alıp tango ve cha cha öğrenip, sonra da arkadaşlarıma öğretirdim mesela. İnsanlarla iletişim kurma biçimim buydu.

Canım sıkkın olduğunda koşarak kitaplara sarılır, sabahlara kadar okurdum.

Konuşamadığım, ağlayamadığım tüm sıkışmış duygularımı oyunuma aktarıyorum.

Sanki ruhum taşıp karakterde var oluyormuş gibi hissediyorum" dedi.

"KORKUNÇ AMA KOMİK"

Vatanım Sensin dizisiyle tanınan ve üne kavuşan Pınar Deniz, ünlü olduktan sonra yaşadığı en ilginç olayı sevenleriyle paylaştı.

28 yaşındaki güzel, "Vatanım Sensin dizisinde beni çok beğenip, evimi bulup ailemden çat kapı istemeye gelmişlerdi. Bir hafta ısrarcı olmuştu aile. Bakıldığında korkunç ama komik bir olay." dedi.

pinar-deniz-vatanim-sensin.jpg

"DİLEDİĞİM GİBİ YAŞAMAK BENİM DE HAKKIM"

Ünlü olmanın hayatını sınırlandırıp sınırlandırmadığı sorusunu yanıtlayan Pınar Deniz şöyle konuştu: 'Ünlü olmak' ne demek bir kere? Kim dolduruyor bu terimin altını bilmiyorum ama özel hayatımı yaptığım işe göre şekillendirmemeliyim. Dilediğimi dilediğim gibi yaşamak, hayatın tadını özgürce çıkarmak benim de hakkım. Popüler olduğun dönemlerde insanların ve magazinin gözü üzerinde olabiliyor. Senin ruhunu bilmeden ve ne yaşadığına, ne hissettiğine tanık olmadan yorumda bulunabiliyorlar. Yalan yok bu durum bazen beni sıkışmış ve mutsuz hissettirse de hemen kalkıp 'Kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin, sen hayatını saf bir yerden çıkarsızca yaşıyorsun. Dilediğini yaşamaya devam et' diyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN