Bir kadının bir erkekte asla affetmeyeceği 4 şey

Bir kadının bir erkekte asla affetmeyeceği 4 şey

Ne siyaset hakkında, ne doğa hakkında, ne de başka bir şey hakkında, bu kadar kitap, resim, makale yazıldı, bu kadar film çekilmedi. Ancak buna rağmen hiçbir bilim insanı, şair, sanatçı, psikolog veya astrolog evrensel bir “mutluluk forumu” ortaya çıkarmamıştır

Bu “mutluluk formülünün” veya başka bir “düzenlemenin” olmaması, bir erkek ve bir kadın arasındaki ilişkinin, mutlu olma ve sevilme hakkı için insanlık tarihindeki en uzun “savaş”ı olarak adlandırılabilmesinin ana nedenidir.

Bu "savaş" taktiklerinde taraflar mümkün olan tüm araçları kullanırlar - sevgi, özen, dikkat, hassasiyet, saygı ve destek. Herkes kendi yolunu seçer. Ancak sadece bir şey yenilgiye yol açabilir - affedilemeyen, kalpte derin bir yara bırakan hakaretler. Peki, bir kadın tam olarak neyi asla bir erkeği affetmez:

1. YARDIM İSTEYİNCE REDDETMEK

Genetik hafıza diye bir şey olduğunu herkes bilir veya duymuştur. Bu nedenle, bir erkeğin bir şövalye, bir kahraman olduğu, her an hanımının yardımına gelmeye hazır olduğu genetik hafızadadır.

Yardımın ne olduğu önemli değil: Gece onu havaalanına götürmek veya aspirinini şehrin diğer ucuna götürmek, bir çivi çakmasına veya bir dolabın taşınmasına yardımcı olmak, “erkek tavsiyesi” vermek veya ona para vermek. ama bir erkeğin her reddi (haklı veya haksız), bir erkeğin bir kadının gözündeki "değerini" azaltır, tam da bu istek onun için şu anda onun için önemli olduğu kadardır.

İnanın bana erkekler, modern dünyada bir kadın tüm sorunlarla kendi başına başa çıkabilir:

Bir kadının yardım talebi, zayıf olma, erkek desteğini ve bakımını hissetme arzusudur. Herhangi birinin, en başarılı kadının bile buna ihtiyacı var. Ve kural olarak reddetme, bir kadın tarafından bir hakaret olarak algılanır - sonuçta, çaresizliğinde önünüzde pratik olarak “çıplak”. Genellikle kadınlar istekleri bir erkek için bir tür test olarak kullanırlar. Ancak sonuç hala aynı: kadınlar başarısızlıkları sevmiyor ve affetmiyor.

kadin.jpg

2. ERKEĞİN AYRILIP GERİ DÖNMESİ

Adamın sonsuza kadar gitmesi veya bir dakika sonra geri dönmesi, aklı başına gelmesi önemli değil. Bir erkek sevgiliyse, o zaman bir kadın, kapının arkasından kapandığı anda yaşadığı suçu ve hissi unutmaya çalışacak, ancak ruhunun derinliklerinde bunu her zaman hatırlayacak ve yakında affedemeyecek.

İlişki o kadar güçlü değilse, büyük olasılıkla kadın, erkeğe aralarındaki her şeyin bittiğini duyurmak için affetmiş gibi davranacak (ve hatta belki de denemeyecektir). Her halükarda, bir kadının, ona göründüğü gibi, kararı vermişse, bir erkekten ayrılmadan kurtulması daha kolaydır.

Ve Ötesi. Bir süreliğine de olsa “durmalıyız” gibi ayrılmak, ilişkide bir çatlaktır. Kim dedi ki: "Bardağı kırmaya çalış ve sonra birbirine yapıştır - bundan sonra bütün olarak adlandırılabilir mi?". Bu yüzden bir ilişkide ayrılma “pratiği yapmayın”.

kadin-af.jpg

3. ERKEĞİN ÇİFT HAYAT YAŞAMASI

Hemen hemen tüm kadınlar, hayatlarında en az bir kez, posta okumak, SMS ve telefon rehberine bakmak, erkeklerinin hayatı hakkında ortak arkadaşlardan bir şeyler öğrenmek arzusuyla ziyaret edilir. Bu tür arzular sebepsiz ortaya çıkmaz (yine şimdi patolojilerden bahsetmiyoruz).

Ve şüpheler ortaya çıkarsa ve bu şüphelerin nedenlerinin dibine inme arzusu karşı konulmaz bir güç haline gelirse, kadın onları bulacaktır. Normal bir kadın, bilgisayarınızın geçmişinde porno sitelerine ziyaretler bulursa affedebilir ve hatta “huzurlu” bir şekilde kullanabilir, ancak geceleri bir arkadaşlık sitesinde oturduğunuzu öğrenirse asla affetmez. önemli bir proje yaptığınız bahanesi.

Arkadaşlarına iltifat ederseniz ve özel hayatları hakkında yorum yaparsanız sizi affeder ama arkadaşlarından biriyle tanıştığınızı öğrenirse (bir arkadaşı avukat olarak ona yardım etmek istese bile) sizi asla affetmez. bir boşanma ) ama ona söylemedi. Bir kadına bir arkadaşınızın doğum günü partisine tek başına gitme planlarınızı anlatmak, bir süre sonra arkadaşınızdan ne kadar eğlendiğinizi öğrenmesinden daha iyidir.

Her kadın, elde edilen kanıtları nasıl elden çıkaracağına kendisi karar verir, ancak bir erkeğin “çifte hayatını” ihanet olarak algıladığı için affetmesi pek mümkün değildir, hatta ...

kadin-001.jpg

4 . İHANET

Burada açıklanacak bir şey var mı? düşünmüyorum. Erkekleri aldatmanın birçok nedeni ve durumu vardır. Bilim adamlarına göre, erkek sadakatsizliğinin doğası, yavru üretememeleri ve bu nedenle mümkün olduğu kadar çok yavru bırakmak için dense de kadınlar ihaneti asla affetmezler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN