Öğrendikten sonra limonları her zaman donduracaksın! Çünkü...

Öğrendikten sonra limonları her zaman donduracaksın! Çünkü...

Limonlar salataların vazgeçilmesidir. Limonu salatalara sıkarız aynı zamanda kabuğunu da keklere rendeleriz. Ama bu yöntemi öğrendikten sonra limonu sürekli böyle kullanacaksınız.

LİMONOİD KANSERLERLE SAVAŞIR

ördüklerinizden sonra limonları her zaman donduracaksınız. Bu akıllı numara sizi yeni, sağlıklı bir yaşam tarzına götürecek. Limonlar limonoid adı verilen benzersiz bileşikler içerir. Bu doğal bileşikler, özellikle meme kanseri olan kişilerde tümörlerin ilerlemesini durdurabilir.

limon.jpg

LİMON SUYU İKİ KAT DAHA VİTAMİNLİDİR

Araştırmalara göre limon gerçekten insan vücudu üzerinde inanılmaz bir etki gösteriyor. Limon kabuğu rendesi, limon suyunun kendisinden iki kat daha fazla vitamin içerir.

Güçlü bir kanser önleyici olmasının yanı sıra limon, vücudunuzu toksinlerden arındırmak ve solucanları, parazitleri, mantarları ve bakterileri yok etmek için de harikadır .

limonlu.jpg

LİMON NASIL DONDURULUR?

Dondurulmuş Limonlar: Limon kabuğu rendesini nasıl yiyeceğinizi hayal etmekte zorlanıyorsanız merak etmeyin, size harika bir yol anlatacağız!

Limonu iyice yıkayın. Sonra dondurucuya koyun ve tamamen donmasını bekleyin. Limonu önceden dilimler halinde kesip sonra dondurabilirsiniz.

Bir limon dondurulduğunda, basitçe doğrayın veya rendeleyin ve donmuş lezzetleri içeceklerinizin, kremlerin, çorbaların, makarnaların, salataların veya tatlıların üzerine serpin. Bu temiz numara sizi yeni, sağlıklı bir yaşam tarzına götürecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN