Yüzde 97 doğru çıkan test: Boyunuzu seçin - Ve kendinizle ilgili ilginç bir şey öğrenin!

Yüzde 97 doğru çıkan test: Boyunuzu seçin - Ve kendinizle ilgili ilginç bir şey öğrenin!

Yüzde 97 doğru çıkan test: Boyunuzu seçin - Ve kendinizle ilgili ilginç bir şey öğrenin! Bu test yüzde 97 doğrudur. Şimdi boyunu seç ve test sonucuna bak, Nasılsın? Şoktayım - her şey tam olarak benimle ilgili...

140 CM : SENİN ZORLUĞUN KENDİNLE

Cömert ve ahlaklı En iyi olmak için çabalarsınız. En yüksek emellere ve standartlara sahipsiniz. İnsanlara seninle zormuş gibi gelebilir ama senin için en zor şey kendinle.

Çok çalışıyorsun ama bencil değilsin . Çalışıyorsun çünkü dünyayı daha iyi bir yer yapmak istiyorsun. Yaralanana kadar seversin. Ve sonra... hala sevmekten vazgeçmiyorsun. Çok az insan yaptığınız her şeyi takdir edebilir.

boyun.jpg

140-150 CM: İÇE DÖNÜK İYİ BİR DÜŞÜNÜRSÜN

Akıllı ve düşünceli Sen harika bir düşünürsün. Düşünceleriniz ve fikirleriniz en önemlisidir. Teorilerinizi ve görüşlerinizi yalnız başına düşünmeyi seviyorsunuz. Sen içe dönük birisin.

Düşünmeyi ve öğrenmeyi sevenlerle iyi geçinirsiniz. Asla yüzeysel değilsin. Ahlak hakkında düşünmek için çok zaman harcıyorsunuz. Toplumun çoğu sizinle aynı fikirde olmasa bile doğru olanı yapmaya çalışıyorsunuz.

150-160 CM: BİRAZ TUHAFSIN AMA HARİKASIN

Anlayışlı ve felsefi sen eşsiz bir ruhsun. Yanında az da olsa sana benzeyen kimse yok. Sezgisel ve biraz tuhafsınız.

Sıklıkla yanlış anlaşılıyorsunuz ve bu sizi incitiyor. Kişisel alana ihtiyacınız var. Yaratıcılığınızın geliştirilmesi gerekiyor, başkalarının saygısını gerektiriyor. Hayatın karanlık ve aydınlık taraflarını açıkça gören bir insansın. Çok duygusalsın.

160-170 CM: HEM BÜYÜLEYİCİ HEM DE DÜRÜSTSÜN

Büyüleyici ve dürüst Başkalarıyla ilgilenmeyi seven sorumluluk sahibi bir insansınız. Dürüst çalışmaya inanıyor ve kolayca taahhütlerde bulunuyorsunuz. İyi bir karakterin var . İnsanlara güven aşılıyorsunuz. Parlak, hızlı ve esprilisiniz. Sen bir donuksun, her zaman anlatacak ilginç bir şeyin var.

boyun-001.jpg

170-180 CM: BASKIN BİR KARAKTERİN VAR

Kendine güvenen ve baskın Sen çok bağımsızsın. "Kendin yap" prensibin. Sadece kendinize güvenin. Kendiniz ve sevdiğiniz insanlar için nasıl güçlü kalacağınızı biliyorsunuz.

Ne istediğini biliyorsun ve bunun için gitmekten korkmuyorsun. İnsanlardan beklediğiniz tek şey, size karşı samimi olmalarıdır. Gerçeğe hazır mısın?

180-190 CM: NAZİK VE DUYARLI

İnsanlarla kolayca ilişkiler kurarsınız. Birçok arkadaşınız var ve onların hayatlarını iyileştirmeyi seviyorsunuz. Sıcak ve hafif bir auranız var.

İnsanlar senin yanında son derece sakin hissediyorlar. Her gün nasıl daha iyi olabileceğinizi düşünüyorsunuz. İlginç, anlayışlı ve benzersiz olmak istiyorsunuz. Sevgiye dünyadaki herkesten daha çok ihtiyacın var. Seni sevmeyeni sevmeye hazırsın.

190 VE ÜZERİ: MUTLU VE SAKİN

Sen duyarlı, anlayışlı bir insansın. Dikkatle ve yargılamadan dinliyorsunuz. Her insanın hayatta kendi yolu olduğuna inanıyorsunuz. Olayları ve insanları kolayca kabul edersiniz.

Strese dayanıklısınız, nadiren endişeleniyorsunuz. Genellikle çok rahatsınız. Her zaman iyi vakit geçir ve kendi yolundan sapma

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN