Bugün özellikle 3 burç için çok önemli uyarılar var! Yıldızlar pazartesi günü için sizleri de uyarıyor mu? İşte yanıtı...

Bugün özellikle 3 burç için çok önemli uyarılar var! Yıldızlar pazartesi günü için sizleri de uyarıyor mu? İşte yanıtı...

Yıldızlar bugün özellikle o üç burcu uyarıyor. Boğalar, ikizler ve teraziler gün içinde nelere dikkat etmeli? İşte yıldızların 3 Ekim Pazartesi günü tüm burçlar için öngörüleri ve hayata dair kolaylaştırıcı ipuçları...

3 EKİM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün, içinde bir okyanus taşıyormuş gibi hissediyorsun, Boğa . Kelimelere dökemeyeceğiniz türden duygular yaşıyor olmanız ve sorularınızın kesin cevapları olmaması. Ne hissettiğinizi hissetmenin sorun olmadığını bilin. Kendinize hem gelgit hem de akış için yer açma izni verin. İnsan deneyimini bütünüyle kabul etmek, şu anda yapmaya çağrıldığınız bir şeydir.

İkizler , dünya bize her zaman kim olmamız ve olmamamız gerektiğini söyleyecektir. Dünya bizi beklentilerle ağırlaştıracak ve her durumda nasıl davranmamız gerektiğini dikte edecek. Kendinize bir iyilik yapın ve kendinizi bu beklentilerden kurtarın. Ne hissettiğinizi hissediyorsunuz ve duygularınızı rasyonelleştirmenize gerek yok. Hiçbir şey gerçekten güvenli değildir.

Terazi garanti kartıyla gelen bir ilişki yok bu dünyada. Yine de, dönüşüm fırsatı doğduğunda kendimizi derin sona atmalıyız. Yine de, tüm bunlar boyunca yanımızda olmak isteyen kişiyle birlikte olduğumuzda, birçok maskeyi çıkarma iznini kendimize vermeliyiz.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Aile içinde bazı konumsal değişiklikler olabilir ve özellikle de ele alınması gereken kolay meseleler varsa, orada yapılacak her şeye yatırım yapmanız muhtemeldir.

Öte yandan, partneriniz sizi çok iddialı hissedebilir. Bundan kaynaklanan bazı ilginç tartışmalar yaşayabilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

İş yerindeki bazı değişiklikler aile hayatıyla çatışacak ve bu yüzden bazı tavizler vermeniz gerekecek.

Bu konuda size yardımcı olacak insanlar olsa da hiçbir şeye dikkat etmediğiniz için kendinizi suçlu hissedeceksiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Oldukça duygusal bir pazartesi sizi bekliyor çünkü kendinizi duygularınızın yönlendirmesine izin veriyorsunuz. Öte yandan, bu aslında iyi bir şey çünkü sezgileriniz sizi her türlü zararlı karardan uzak tutacak.

Ayrıca, işten çok fazla sorumluluk almaktan kaçınmak gibi tutumlarla sadece kendinizi korumayı amaçlıyor olabilirsiniz. Bazıları kendini geliştirmeye daha yatkın olabilir.

astroloji-yildizlar.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Şu anki eğiliminiz sizi başkaları için çok çekici kılacak, bu yüzden bu, tüm bekar Yengeçlerin kendilerini ortaya çıkarmaları gerektiği harika bir zaman.

Büyüleyicisiniz ve bu özelliğiniz herkesin görmesi için orada. İlk olumlu etkileşimlerle, kendinizi ifade etme konusunda giderek daha fazla emin hissedeceksiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

İş yerinde yolunda gitmeyen bir şey varsa, bazı insanlarla ilişkinize zarar verebilecek olsa bile, bunu olduğu gibi söylemekten çekinmeyeceksiniz.

Yine de işte çok fazla enerji harcama konusunda isteksizsiniz çünkü belki de aile hayatınızdaki belirli bir şeyi düşünmek sizi durduruyor ve bu dikkatinizi dağıtıyor.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Muhtemelen bu pazartesi grubunuz için bir fikir lideri gibi olacaksınız ve herkes için savaşmaya çalışacaksınız.

Her şeyde biraz menfaatiniz olabilir ama günün sonunda, herkes memnun olduğu sürece, kutlama pastanızı da yiyebilirsiniz. Yoğun toplantılarınızın olduğu aktif öğlen saatleri sizi bekliyor.

astroloji-yorum.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Finansal açıdan bu rahat bir gün olacak çünkü çoğunlukla başkasının cebiyle uğraşacaksınız, bu nedenle verdiğiniz kararlar sizi fazla strese sokmayacak.

Öte yandan, kişisel yaşamınız, düzeltilmesi çok kolay olan, ancak hakkında düşünürken aşırı tepki gösterme olasılığınız olan bir aile sorunuyla sınanabilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Yakın bir arkadaşınızdan öğrenecek çok şeyinizin olduğu duygusal bir gün ve onunla epey zaman geçireceksiniz.

Onun sadece deneyimlerinden bir sürü şey öğrenmekle kalmayacak, aynı zamanda hikayenize adaleti getirmek için sizi oldukça intikamcı bir davranış aramaya yönlendirecek bu doğuştan gelen duyguya da sahip olacaksınız.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Mevcut eğilim, sosyal konumunuza odaklanacak ve çevrenizin dışındaki insanlarla tanışmaya çalıştığınızı görecek.

Yaptığınız işte profesyonel bir niyet yok ve herhangi bir beklenti de yok. Daha çok, farklı bir perspektiften işlerin nasıl olduğunu görme ve belki de sizin için en iyi olanı seçme arzunuzla ilgili bir iş bu.

astroloji.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün iş arkadaşlarınızla aynı frekansta görünmüyorsunuz, belki de işleri daha basit bir şekilde halletmeye çalıştığınız için.

Bazı Oğlaklar da diğerlerinden daha inatçı olacaklar, bu yüzden her şeyi kendi yollarıyla çözmek için her türlü stratejiyi deneyecekler.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Baş ağrısı asla durup dururken olmaz, bu yüzden haftaya kötü başlayacaksınız ama bunun en iyi yanı, sağlık sorunlarınıza rağmen kendinize ve haftaya ilişkin planlarınıza çok güveniyorsunuz.

Ayrıca yakında gerçekleşecek bir olay için çok heyecanlı ve sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

İşlerin aynı şekilde ilerleyip ilerlemeyeceği asla bilinmese de eğlenceli ve romantik bir atmosfer haftaya iyi bir ruh hali içinde başlamanıza yardımcı olacaktır.

Böyle şeylerden zevk aldığınız için kendinizi biraz yüzeysel ve suçlu hissedebilirsiniz, bu yüzden işinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ama en azından bugün, bu eğilimin tadını çıkaracaksınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN