Gözlerinize İnanamayacaksınız! Market Poşeti İle Duşa Kabin Temizliği

Tam anlamı ile temizlik fanatikleri, duşun ve duş camlarının parıldamasını sağlamak için plastik torbalar kullanıyor ve bu işlem hiç bir ovma gerektirmiyor. Nasıl yani diyenlerden misiniz? İşte o zaman plastik poşet kullanarak duş temizlemenin yöntemi...

Duş perdelerinizin ve ya duş camının ya da duş kabininin pırıl pırıl hale getirilmesi için en kolay yolu keşfetmeye hazır mısınız? Üstelik bu yeni yöntem de hiç ovmaya da gerek yok.

TEK YAPMANIZ GEREKEN DUŞU TEMİZLEMEDEN ÖNCE MARKET POŞETİNİ PLASTİK ELDİVEN GİBİ ELİNİZE GEÇİRMEK

Tek yapmanız gereken, eldiven olarak plastik bir torba giymek ve onu krem ​​temizleyicinizde kullanmaktır. Elinize bir market poşeti ya da kilitli derin dondurucu saklama poşeti geçirmek. Temizleyeceğiniz yüzeye çif sıkın. Ve temizlemeye başlayın.

BANYOLARINIZ UZUN SÜRE TEMİZ KALIYOR

Merket poşeti ile yapılan temizlikte duşa kabin kısa sürede temizleniyor ve uzun süre de temiz kalıyor. Üstelik bu temizleme sırasında ovmaya ve ya kas gücüne gerek yok. ancak bu yöntemi kullanan kişiler cif ile silme işinden sonra iyi bir durulama yapılması gerektiğini özellikle belirttiler.

DUŞU TEMİZLEMEK İÇİN CİF VE MARKET POŞETİ KULLANDIM

Bu yöntemi uygulayan sosyal medya kullanıcılar temizlik yöntemine tam not verirken temizlik sırasında sadece market poşeti ve cif benzeri sıvı temizleyici kullandıklarını belirtti. Bir başka sosyal medya kullanıcısı da sonuçtan çok memnun kaldığını açıklayarak bundan sonra market poşeti cif kullanacağını ifade etti.

Siz de bu yöntemi kullanıp sonuçları bizimle paylaşmak ister misiniz?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri